Verifying DMI Pool DATA co s tim?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- stejskal7
- Začátečník

-
Verifying DMI Pool DATA co s tim?
Ahojj poradí mi někdo co dělat?Dnes mi přišel novej PC a já se do něj snažim dostat windows ...Jenže to jaksi nejde a neustále je tam jen hláška "Verifying DMI Pool DATA "co mám dělat měkde jsem čet že se má něco nastavit v DMI ale nevim poradíte?
- zombux
- Odborník PCT

Re: Verifying DMI Pool DATA co s tim?
špatně připojený a nastavený disky?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- stejskal7
- Začátečník

-
No i to je možné ale čekal bych že když už zaplatim za to aby mi ten pc sestavili že to bude fachat...Nemůže to bejt třeba chba v biosech že by se dali nějak přenastavit?
- zombux
- Odborník PCT

takže máš sestavenej PC ale bez systému? jde se dostat do BIOSu? stejně jako se (nejspíš klávesou DELETE) dostaneš do biosu, tak všechny novější desky mají i klávesu pro boot menu (nejčastějc F8). jde pomocí toho nabootovat z instalačního CD windows? možná tam je jen na disku poškozený zavaděč nebo tak něco
- stejskal7
- Začátečník

-
Jj bez systemu.Do biosu se dá normálně dostat.Boot menu tam taky mám F12
jsem zkoušel botovat přes moje cd windows doufám že nevadí že to dělám ze záložní kopie a ne z origo cd.jelikož jsem někde čet že se tam maj nahrát do tech windows bootovací ovladače tak jsem na windowsi hodil všechny ovladace a zkoušim to..ale pořád je tam ta mizerná hláška Verifying DMI Pool DATA ....zkoušel jsem něco i s položkou achci raid to ruzně měnit ale na nic jsem nepřišel....Poradíš?
- stejskal7
- Začátečník

-
ještě mi to při mých pokusech napsalo No botable partition in table.... co to je?
- zombux
- Odborník PCT

jo já si to myslel. zkus kouknout do biosu, na nastavení bootování. jestli tam je všechno v pořádku. jestli máš Windows XP, nastav SATA do IDE režimu, ve Windows Vista to je jedno. pak to nahoď bez systému, a v instalátoru zformátuj disk. pak by to mělo (snad) jet
- stejskal7
- Začátečník

-
tak zkoušel jsem to najít a jediný co bylo nějak společný s ide byl tento vyber byl tam nastaven Native IDE,pak tam na vyběr bylo Raid,legacy ide a sata / raid...je to ono ?popřípadě kde bych to v biosech měl hledat ?díky za rady
- zombux
- Odborník PCT

- stejskal7
- Začátečník

-
Jak si to myslel že to mám nahodit bez systemu?A v instalatoru windows asi myslíš co?tak já se na to jdu zas mrknout 
- stejskal7
- Začátečník

-
tak jsem to zkoušel nastavil jsem aby to botovalo nejdříve s cdromu jak je to tam psany nastavil jsem native IDE ale nic no nevim už fakt co dělat...
- stejskal7
- Začátečník

-
Nemůže to být tim že jsem si zálohu winu dal na dvd?ted to zkusim dat na cd tak uvidim co to udela 
- stejskal7
- Začátečník

-
tak pořád tam mám tu hlášku... Verifying DMI Pool DATA
+ ještě mi to píše že to bootuje s CD/DVD ale pak se nic nestane a z teto faze už se to nedostane...Poradí někdo opravdu si nevím rady a vůbec mě nenapadá v čem může být chyba.
- zombux
- Odborník PCT

zkusils to nahodit bez disků a mechanik, jestli to přes tuhle fázi projde a zařve to aspon no boot device?