nV FW 178.24 WHQL

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

nV FW 178.24 WHQL

Příspěvek od Shit »

XP 32-bit

XP x64

Vista 32

Vista 64
New in Version 178.24:

* Adds support for newly-released GeForce 9-series motherboard GPUs.
* Includes several application compatibility fixes. Please read the release documentation for more details.

Release 178 Highlights:

* WHQL-certified driver for GeForce 6-series, 7-series, 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.
* Adds support for GeForce 9800 GTX+, 9800 GT, 9500 GT and 9400 GT GPUs.
* Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04).
* Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading the GeForce Power Pack.
* Adds support for 2-way NVIDIA SLI technology with GeForce GTX 200-series GPUs on Intel® D5400XS motherboards.
* Supports single GPU and NVIDIA SLI™ technology* on DirectX 9 and OpenGL.
* Supports CUDA™.
* Supports Folding@home distributing computing application. Download the high performance client for NVIDIA GPUs here and join the NVIDIA team: #131015.
* Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software.
* Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with Release 178 drivers versus v175.19 WHQL driver:
o Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset)
o Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10
o Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10
o Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4
o Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars
o 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10
o 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10
o 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars
o 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict DX10
* Includes numerous 3D application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: nV FW 178.24 WHQL

Příspěvek od Shit »

Takže problémy s takty při přehrávání videa nejsou "klasicky" odstraněny => zpět na 177.41. :twisted:
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Nevím proč ale ani na čistým OS nejdou nainstalovat. V polovině instalace prostě přestane HDD pracovat (neinstaluje) a postup instalace stojí. BTW: Mám Vistux64, kámoš má stejnej problém.
Nevíte o tom někdo něco ? :? :? Docela rád bych je zkusil kvůli tomu nárůstu.
EDIT: Mám 8800GTS 512, kámoš 8800GT.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Hlavson píše:Nevím proč ale ani na čistým OS nejdou nainstalovat. V polovině instalace prostě přestane HDD pracovat (neinstaluje) .....
Řešení máš zde.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

jak dostat ikonku do listy dole ...u ati se tam da sama a ted sem novy invidiot a nevim si rady ...dik za rady
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

rostaxx píše:jak dostat ikonku do listy dole ...u ati se tam da sama a ted sem novy invidiot a nevim si rady ...dik za rady
Pokud nemáš "nakoplý" wokna, tak se tam ukáže sama.

P.S.: Řeším podobný "problém" na jednom PC (s VGA ATi) a vypadá to na dvě možnosti:
a) Nechat to být, jelikož jinak vše maká.
b) Nahodit "čisté wokenice". Podotýkám, že "finty" typu C-Cleaner, DriverSweeper, ruční vyčištění registrů atd. selhaly.
:sad:
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Ve Vistě 32/64 se NV tray icon neukazuje, pouze v XP. Takže pokud si přešel z ATi na NV budeš si na to muset zvyknout.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

mokrejbandita píše:Ve Vistě 32/64 se NV tray icon neukazuje, pouze v XP.
To jsou věci. To nemohu posoudit. :oops:

Další důvod, proč zůstávám stále na WXP. 8)
Frikulin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frikulin »

Zdravim mam 177.41. Vyplati se update na 178.24. coz jsou posledni WHQL drivery, ktere mi nvidia.com nabizi. Ve far cry 2 mne upozornuje, ze mam stare ovladace, tak by mne zajimalo, jestli to ma vliv na vykon. Diky
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
Frikulin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frikulin »

NAvic, kdyz bych chtel odinstalovat stavajici drivery, staci v ovladacich panelech dat odebrat nvidia drivers? Musim odstranit i nTune? A stane se neco, kdyz odeberu nvidia Physx, kdyz je stejne nepouzivam? Vim, moc otazek najednou, ale prosim o odpovedi, drive jsem mel ATI, diky moc.
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

1.pre Far Cry 2 sú určené tieto bety:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=94&t=131623
2.áno,stačí dať "odebrat nvidia drivers",ale lepšie je,keď po odinštalovaní driverov pôjdeš ešte do núdzového režimu,použiješ Driver Sweeper na odstránenie zbytkov po ovládačoch a nainštaluješ nový ovládač.
3.nvidia physx môžeš odobrať bez problémov

ntune nepoužívam,takže neviem...
Sectoid
Nováček
Nováček

Nvidia drivers 178.24 fullscreen video

Příspěvek od Sectoid »

Zdravím po nainstalování posledních driverů 178.24 do win xp sp3 (graf.karta geforce 6600GT) mi zničeho nic přestal jít fullscreen videa na druhém monitoru, respektive HDTV televizoru panasonic. V menu nastaveni driveru grafické karty jsem již tuto volbu taktéž nikde nenašel. Abych přesně objasnil daný problém --- dříve jsem měl nastavenu tuto funkci, tudíž po spuštění videa na primarním LCD monitoru v přehrávači mi automaticky naběhlo maximalizovaná video na sukundarním zařízení (v mém připadě HDTV televizoru). Přehrávané video jsem mohl v klidu minimalizovat do lišty a dál pokračovat v práci na Pc zatímco návštěva se mohla nerušeně dívat na film. Podezřívám nvidii že jednoduše tuto volbu z ovladačú odebrala --- za což jí neskutečně děkuji :angry2: . A nebo je chyba někde mezi klávesnicí a židlí :roll: . Proto se ptám má někdo nějaký typ jak tuto volbu zpětně zprovoznit, aniž bych se musel vrátit ke starším driverům (které jsem mezitím smazal) :| .????
Naposledy upravil(a) Krteq dne ned 9. lis 2008, 14:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun + sloučení příspěvku
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“