Blizz celkem inteligentne pridal do hry tracking low lvl questu. Zkus to treba ti to pomuze.PzKpfw VI Tiger píše: Ale ty achievmenty sou super, ja prave dodelal ten na 90 questu v hellfire, sem to nemoh najit, uz je nevidim na mape
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co vlastne robia a na co su Achievementy alebo ako sa to pise? 
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Za archievements body jako takove vubec nic, krom dobreho pocitu, ze mas vic nez 95% populace servru. :] Jinak za splneni ruznych casti dostavas unikatni ranky, mounty.
- Skeeter
- Začátečník

Tak na Teldrassil jsem se dostal
ted jde o to ho nejak rychle probehnout, je to plny 75lvl strazi a ty uz docela kousou
Oproti tomuhle byly ty Draenai ostrovy pohoda, mno uvidime snad se to povede
Bohuzel muj priest jaksi stealthem nedisponuje takze to bude trosku HC
Jakoze alici jsou fakt desny, takovyhle vyhody jsou fakt jen pro ne
Snad jedina vyhoda kterou ma Horda je rybarskej prut za Q v Hinterlands, jinak sem nenasel vubec nic 
Jakoze alici jsou fakt desny, takovyhle vyhody jsou fakt jen pro ne
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Horda má mnohem líp propojený hlavní města. Na druhou stranu zase vypadají hůř, no...
- oyza
- Začátečník

koukam, ze jste tu uneseny z patche. me po kazdym patchy trva tak 3 dny nez vratim wow do sve podoby a funkcnosti na kterou jsem zvyklej a bohuzel sem tam musim nejaky addon ozelet.... nu co se da delat.
achievementy jsou dle meho nazoru kravovina, ale hlavne mi poradte KDE SE SAKRA TEN KRAM VYPNE! permanentne mame zaspamovanej gchat nejakejma blbejma hlaskama a pulku guildy to neuveritelne stve. vi nekdo?
achievementy jsou dle meho nazoru kravovina, ale hlavne mi poradte KDE SE SAKRA TEN KRAM VYPNE! permanentne mame zaspamovanej gchat nejakejma blbejma hlaskama a pulku guildy to neuveritelne stve. vi nekdo?
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Skeeter
- Začátečník

oyza > mno podle me to vubec kravina neni, alespon se zase zacnou chodit stary instance a ve "starosvete" bude zase trochu zivo, vyborna vec na spestreni hry kdyz nemas co delat. Ja jsem takhle diky tomu prozkoumal Draenei startovni lokaci ( ty dva ostrovy) kam bych se jinak nikdy nepodival....
Jinak jak se vypina nevim, ale zkusil bych nejaky filtry v chatu...
EDIT > tak ten Teldrassil je docela v klidu, jen asi 4x jsem umrel. Jednou straze v Dranasusu a pak aliance ktera pro moje pruzkumne choutky nemela pochopeni
Na PvP serveru to bude maso 
Jinak jak se vypina nevim, ale zkusil bych nejaky filtry v chatu...
EDIT > tak ten Teldrassil je docela v klidu, jen asi 4x jsem umrel. Jednou straze v Dranasusu a pak aliance ktera pro moje pruzkumne choutky nemela pochopeni
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Ty nehraješ na PVP a chcipl si 4?
Tak to bude drahý.
Mi se to libí. Je to víceméně taková nenáročná činnost pro zábavu. Co mám s warrem dělat. Equip hodně slušný, BG chodim jenom pro zabavu (nemam na co farmit) a uz nemusim jenom rybarit, ale muzu i cestovat, dělat quetsy i když nepotřebuju penize jenom proto abych měl radost, že mám další achievment. Ale asi je jasny, že tohle nikdy neodsune PVP nebo PVE na vedlejší kolej, alespoň u většiny ne.
Tak to bude drahý.
Mi se to libí. Je to víceméně taková nenáročná činnost pro zábavu. Co mám s warrem dělat. Equip hodně slušný, BG chodim jenom pro zabavu (nemam na co farmit) a uz nemusim jenom rybarit, ale muzu i cestovat, dělat quetsy i když nepotřebuju penize jenom proto abych měl radost, že mám další achievment. Ale asi je jasny, že tohle nikdy neodsune PVP nebo PVE na vedlejší kolej, alespoň u většiny ne.
- Skeeter
- Začátečník

Mno ano
ja s priestem nemam vubec zadnej pvp equip a i spec je primarne pve takze kdyz na me zautocej 3 alici tak me dycky sundaj...zvlast kdyz prchas pred guardama a ta swine na tebe hodi tu sit
To pak mas na sobe dva lvl 75 guardy a 3 aliky a kdyz ti gankujou u tela tak s tim moc neudelas
Kazdopadne vsechny tri aliancni ostrovy uz mam prozkoumany, uvidime jaky prekvapka budou dal
Kazdopadne vsechny tri aliancni ostrovy uz mam prozkoumany, uvidime jaky prekvapka budou dal
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Achievements = další blbost jen na flex :), i když uznávám, že nějaký věci tam jsou celkem vyvedený a pokud to v nějakym patchi nenerfnou tak to bude mít určitou hodnotu (např Arena Master, na kterej je potřeba 2200rating v 2v2, 3v3 a 5v5 + nějaký další achievementy z arén...).
Nejlepší je ten na war beara (http://www.wowhead.com/?item=44224), už vidim jak budou alíci na DrakThulu (na jednoho ali připadnou cca 4 horde..) pořádat ve čtyři ráno raid na OG :)))
Trochu mě zaráží to nerfnutí současných instů.. Něco jsem čekal, ale že to dosáhne až takovýdlech rozměrů.. (už jen čekám na videa Mount Hyjal 10man atp :)) No co, welcome to the World of Casualcraft :))
Classy, talenty, atd nemá zatím imho smysl řešit, přijde ještě dost patchů a na 80 to opět bude +- vyvážené...
Nejlepší je ten na war beara (http://www.wowhead.com/?item=44224), už vidim jak budou alíci na DrakThulu (na jednoho ali připadnou cca 4 horde..) pořádat ve čtyři ráno raid na OG :)))
Trochu mě zaráží to nerfnutí současných instů.. Něco jsem čekal, ale že to dosáhne až takovýdlech rozměrů.. (už jen čekám na videa Mount Hyjal 10man atp :)) No co, welcome to the World of Casualcraft :))
Classy, talenty, atd nemá zatím imho smysl řešit, přijde ještě dost patchů a na 80 to opět bude +- vyvážené...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Matias
- Začátečník

-
mě trochu uniká jestli ty achievementy jsou taky na získání nejakých věcí nebo jen na oko?
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Některý jen na oko, za splnění některejch jsou nějaké odměny (peti, mounti, tabarty, tituly,..)
viz http://wotlkwiki.info/index.php/Achieve ... nformation
Kód: Vybrat vše
The System will launch with over 500 Achievements.
New Achievements will be added with each content patch.
Achievements can be viewed upon inspection of another player or through the online Armory.
Achievements can be tracked by shift-clicking the icon in the Achievement UI, similar to the existing Quest tracker.
Every time a new Achievement is earned...
A special sound and animation will occur.
The Achievement will be announced to the player's guild chat and to everyone in the area. (Screenshot)
Each Achievement earned will give the players a certain amount of Achievement Points.
No information is available on how these Points will be used.
Some Achievements will also give rewards. These will be "purely cosmetic and just for fun." Examples include:
Vanity pets.
Titles.
Tabards. (Example: Tabard of the Achiever, reward from completing the collect 25 tabards achievement, pictured here.)
Feats of Strength will be a sub-section of the Achievements system.
Feats celebrate accomplishments in old-world Azeroth, some of which are no longer available.
Feats give no Achievement Points.
Feats will be applied retroactively for those who have completed the requirements.
The Achievement System will feature a unique, trackable UI. (See the Images tab for details.)
- oyza
- Začátečník

to je fajn, ale jak se to vypne? koukam, ze se vsichni drzej nove zazityho trendu, otravovat bud uzivatele nebo nejlepe i ostatni kravskejma vypisama vsehomoznyho... a nejlepe to umi nejspis microsoft, pac po servispacku 3 maximalne stupidni hlasku - restartovat/restartovat pozdeji - vylepsili tak, ze kdyz to neodkliknete do 5ti minut, tak se to restartuje samo. smutny je, ze to funguje i u "jen" zamcenyho kompu.... parada, blizze, mas jeste co dohanet .]
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tu mame halloween
. Uz mam jeden z tech dvou prstenu pro castery, jeste chci druhy a pak asi prestanu chodit... Koste nechci a stejne za dva tydny zmizne (padala nam jen ta pomala) a plate dps helmu jako mage taky moc neuziju...
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Padá prej i tendle mount... http://www.wowhead.com/?achievement=980
- Renus
- Začátečník

košte padá jeden druh a zaleží jaky ridding skill mas...v Outlandu normálně lítá..a loni mi vydrželo mnohem dýlRevealman píše:Tak tu mame halloween. Uz mam jeden z tech dvou prstenu pro castery, jeste chci druhy a pak asi prestanu chodit... Koste nechci a stejne za dva tydny zmizne (padala nam jen ta pomala) a plate dps helmu jako mage taky moc neuziju...
IBM Thinkpad T42p
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nám padalo modré, které chtělo 75 riding, takže 60%. Všichni tam jsme měli netherdraky, takže pokud je závislé na ridingu, mělo by se ukázat aspoň jako 100% land mount.
- Renus
- Začátečník

mno mam modre koště 75 riding a v Outlandu na nem lítám a jezdí 100%Revealman píše:Nám padalo modré, které chtělo 75 riding, takže 60%. Všichni tam jsme měli netherdraky, takže pokud je závislé na ridingu, mělo by se ukázat aspoň jako 100% land mount.
IBM Thinkpad T42p
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Fakt? Hmm, to je pěkný
, to si ho dneska vezmu, abych ho vyzkoušel
. BTW včera na gchatu u nás někdo říkal, že to koště zmizne za 15 dní played, ne prostě 15 dní od lootnotí koštěte. To je celkem na dlouho
za 13 dní jsem na aktuálním altovi stihl vyexpit, vyskillovat tailor/mining, udělat NW repku a sehnat trochu gear.
- Skeeter
- Začátečník

jj je to casove omezeny, ale snad jen to koste a kun normalne vydrzi...Ja jeste na eventu nebyl
ale urcite zajdu...pada tam neco jinyho nez pred rokem nebo je to furt to same ?