Rozmery zdroje

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Rozmery zdroje

Příspěvek od Woko_O »

Zdravim...jeste mi neprisel komp ale vim urcite ze budu muset kupovat zdroj jelikoz je v tej bedne 350W a grafika je 8800GT ktera potrebuje minimalne 400W ale rad bych mel vse koupeny dopredu..ale nevim jak je to s rozmerama zdroje aby se mi vubec vedel do bedny..nebo aby nebyl mensi atak..nevite jak se to da zjistit.??
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Rozmery zdroje

Příspěvek od traxiiik »

No všechny zdroje a bedny jsou spolu kompatibilní pokud se jedná o normální midi tower. Nebo to nejsou nějaké vyjímky.
Co máš za bednu ?
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Ehm, ty mas v bedne integrovany zdroj a chces i normalni? Myslim, ze to nepude - ze se ti to tam pak nenacpe - kup krabici bez zdroje a kup do toho normalni zdroj...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2Ryck:integrované zdroje u normálních skříní nejsou...podle mě koupil case + zdroj dohromady a chce pořídit kvalitnější zdroj

2Woko_O:proč jsi kupoval case se zdrojem? :? stačit ti bude i 350W Fortron, ale jestli chceš jistotu, tak ber nějaký 400W kvalitnější jako Fortron, Seasonic, Enermax, Corsair, ...
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Jo, tak to sem to blbé pochopil... :oops:
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

takhle:ja nekupoval jenom case se zdrojem...ja koupil celej pocitac..jako bednu...no a prave tam je jen 350W zdroj a buh vi jaky znacky..koupil sem si do toho grafickou kartu GeForce 8800GT ktera vyzaduje minimalne tech 400W..protoze puvodni je jen integrovana ATI RADEON 1250 nebo tak neco..tak se prave ptam jestli ten zdroj pujde vymenit a jestli se mi tam bude vejit...
..jinak sestava je asi takovahle: AMD Athlon LE 1640-2,6GHz,2GB RAM,GeForce 8800GT,Wi-Fi karta,DVD rom,ctecka karet...jakej teda zdroj.? mam teda koupit treba 450W fortron PFC pasivni nebo kdyz uz tak bud fortron 500W PFC aktivni,nebo Seasonic 500W PFC aktivni??..budu treba pozdejc delat nejakej upgrade..treba jinej procesor protoze ten co tam je asi neni moc dobrej..takze cp mi bude stacit.??
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

no bude ti stačit nějaký kvalitní 400W a pro případný pozdější přechod třeba na dvou/čtyřjádro :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Salamander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salamander »

Jj, doporucil bych Enermax PRO82+ 425W, popr Corsair VX450 :wink:
Pokud je malo financi, pockal bych na Corsaira CX400, ale pod nej bych urcite nesel ....
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

2Salamander:ještě bych dodal Seasonic OEM 400W či Seasonic S12II-380/430 :wink:
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

ten enermax stoji 1500 425 W to uz se mi vyplati za 1500 koupit seasonic 500W...nebo jsou zdroje seasonic na spatne urovni.?? Kdyz uz do toho mam dat nejaky penize..stejne vetsina tech dobrejch zdoju je nad 1000kc tak jestli uz dam 500 navic za kvalitu me snad nezabije...ale me proste prijde tech 400W malo...jistota je jistota..ale ne ze bych vam neveril..
Salamander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jasne, seasonic rozhodne neni spatny, ale Enermax je momentalne spicka, nejlepsi efektivita, nizka hlucnost - samozrejme se dela taky 525W verze, ale to uz je snad zbytecny, ne ?
Btw: s tou tvoji sestavou nemas sanci vytizit ani ten 425W Ener :wink:
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

no jasny..vim ze je enermax dobrej..ale kdyz muzu tak dam radsi 1500 do toho seasonica 500W..cim vic tim lip..si teda myslim.. :-D
Salamander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ja ne, ale jsou to tvoje penize, a pro pripadny budouci upgrade budes mit aspon rezervu ....
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“