Projekt: Evolution
Moderátor: L4mka
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Projekt: Evolution
Prosím už něco přidej
- Daviid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj má pravdu

My home PC : Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Zakladni deska: ASUS P5B - Intel P965 Paměť: 3072MB[2x 512]+[2x1024] DDR2 800MHz KINGMAX HDD: WD 120 GB Grafika: ATI Radeon HD 4650 Monitor: 20' DELL AS500 System: Windows 7 Ultimate Skříň: EUROCASE
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Rád bych, ale nemám tmel .. A navíc se nám "pokazilo"
auto, takže musím počkat až se uráčí otec se mnou někam zajet. Já bych to po škole zvládnul, ale musím u nás ve vesnici vyzvednout bráchy ze školky takže se nemůžu v brně vůbec zdržet. No zkusím to nějak s tatem vyšmelit. Doufám že do konce týdne sem zase něco přihodím. Aspoň můžete diskutovat ... 
/ Jo a abych nezapoměl. Chtěl bych na bočnici dát takovýhle plexisklo.
Jak se tomu říká kouřový že? Chtěl bych, aby to při osvícení prosvítalo, ale když tam nic svítit nebude, aby to moc neprosvítalo je to tohle http://www.alphacool.cz/produkt/AC_Ryan ... rg1=010312? Popřípadě poraďte nějakej plexi shop v Brně. Hledal jsem, ale marně
/ Jo a abych nezapoměl. Chtěl bych na bočnici dát takovýhle plexisklo.
Jak se tomu říká kouřový že? Chtěl bych, aby to při osvícení prosvítalo, ale když tam nic svítit nebude, aby to moc neprosvítalo je to tohle http://www.alphacool.cz/produkt/AC_Ryan ... rg1=010312? Popřípadě poraďte nějakej plexi shop v Brně. Hledal jsem, ale marně
Naposledy upravil(a) H.o.m.i.e. dne úte 14. říj 2008, 17:21, celkem upraveno 1 x.

- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak obchod s plexi je fakt hrůza, lidi na fóru říkali, že v ově není žádný shop s plexi, kromě bauhausu atd... A pak jsem asi 2 hodiny hledal na firmy a tak, a našel jsem firmu, je to takové malé a řežou na míru, tak pokud nic nenajdeš na netu tak jedině se poptat různých lidí. To plexi je kouřové, ale myslím že 5mm je hodně, já mám 2mm.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chyba chtěl jsem napsat 3 mm. No já si právě nejsem jistý jestli to v tom alphacoolu mají kouřový nebo prostě naprosto černý a neprůhledný, a navíc nevím jestli je to od ac ryana kvalitní. 

- bigben
- Nováček

-
beru plexi na vystavisti u 5 brany, je tam firma grafityteam (dela veci z plexi hlavne na veletrhy) a neni problem, si tam zajit a vzit si cokoliv z odrezku (nekdy kusy jak krava) nebo to u nich kupit
amd x2 4000-2000mhz@2600 2GB(4*512) a-data ext. ed. 800mhz@1066 zaklad. asus m3a32-mvp deluxe grafarna 8800 gt fortron 500W 80G wd(pata) a baracuda 160 sata
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak skus napsat Stoobimu kde to kupuje
- tx3rf
- Začátečník

-
axom.cz dobrej vyber, spatny ceny
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bigbene mají ti grafityteam nějaký webový stránky? Nemůžu o nich nic najít.
// Je to tahle? http://www.multiexpo.cz/ Pod čím tam mám najít obyč. plexisklo popřípadě přímo kouřový to je ten opál?
// Je to tahle? http://www.multiexpo.cz/ Pod čím tam mám najít obyč. plexisklo popřípadě přímo kouřový to je ten opál?

- bigben
- Nováček

-
jo tusim ze maj ale nemaj tam veci na vyber ale jen to co delaj atd,voni z toho plexi vyrabej,ale bez problemu ti to prodaj .Kdyz tam parkrat zajdes a prolezes si bedny s odrezkama tak tam toho najdes mraky co vyuzijes (mam od tam plexi 150*80*0,8 cm a nic me to nestalo jen sem trochu hledal)
amd x2 4000-2000mhz@2600 2GB(4*512) a-data ext. ed. 800mhz@1066 zaklad. asus m3a32-mvp deluxe grafarna 8800 gt fortron 500W 80G wd(pata) a baracuda 160 sata
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OK. Je tu zase menší update
. To co uvidíte NENÍ samozřejmě finální vzhled tohle je jenom ta nejhrubější vrstva, příjde to zahladit
. Dneska už se v tom nechcu vrtat, jen ať to pořádně ztvrdne.

Obě bočnice zepředu. Myslím že jsou totožný né? Ta fotka trošku zkresluje, je to tím osvětlením.

Obě zezadu.

Levá strana zepředu.

Pravá zepředu.

Levá zezadu.

Pravá zezadu. Jo a strany jsou udávány ve stavu, kdy se dívám na case čelně zepředu jen pro úplnost

Myslíte že by stačilo předek jenom stříknout tímhle?
Kochejte se
.

Obě bočnice zepředu. Myslím že jsou totožný né? Ta fotka trošku zkresluje, je to tím osvětlením.

Obě zezadu.

Levá strana zepředu.

Pravá zepředu.

Levá zezadu.

Pravá zezadu. Jo a strany jsou udávány ve stavu, kdy se dívám na case čelně zepředu jen pro úplnost

Myslíte že by stačilo předek jenom stříknout tímhle?
Kochejte se

- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevim jestli to mas tim striknout ale proc to pisu chci se zeptat jak udelas ten predek z kovu nebo to nechas ze dreva?
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je ti pidimidi update. Dneska jsem to stihl jenom obrousit, na víc jsem neměl čas pokud bude zítra čas tak to vezmu jemným tmelem. Zítra máme jet pro opravený auto do servisu... takže vůbec nevím jak budu stíhat.

- slavo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
woow nic ine sa povedat neda... to sanie na bocniciach je uzasne...
a snaz sa nejako poriesit do celo... howg
a snaz sa nejako poriesit do celo... howg
- Daviid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
NICE uz se to zacina ''rýsovat'' vypada to pekne 
My home PC : Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Zakladni deska: ASUS P5B - Intel P965 Paměť: 3072MB[2x 512]+[2x1024] DDR2 800MHz KINGMAX HDD: WD 120 GB Grafika: ATI Radeon HD 4650 Monitor: 20' DELL AS500 System: Windows 7 Ultimate Skříň: EUROCASE
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

to bude pekna pr*acka s tim tmelenim, ale dal jsi se do toho tak snad se to povede...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SouhlasímM4r1hu4n3 píše:to bude pekna pr*acka s tim tmelenim, ale dal jsi se do toho tak snad se to povede...
- Woyta
- Středně pokročilý

Moc hranaty. Spis to pripomina Imprezu. Lancer sani nepotrebuje.
http://www.dragtimes.com/images/10410-2 ... mpreza.jpg
http://www.dragtimes.com/images/10410-2 ... mpreza.jpg
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)