Nejede net na druhém PC

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejede net na druhém PC

Příspěvek od Emer619 »

Ahoj!

Ze dne na den se mi stal problém ve středu 22:00 se net na druhém pc vypnul a už nejel... otázka je jasná proč ?

Potom nasledujicí den jsem skoušel jestly jede v prvním pc nejel , potom jsem odpojil kabel od druheho pc restartnul routera a net na 1pc se rozjel a ja jse divil tak jsem restartnul cely router pomoci tlačitka reset na routeru a skusil nastavit router nastavil... a opět net na 1 pc jel po připojení 2pc do routeru net vypadl... dokud jsem neodpojil 2 pc a neresetnul router pak zas na 1 pc jel v pohodě

jinak net mám od karvinské kabelovky(čili dynamic IP)
prosím o radu už jsem bezradný :sad:
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejede net na druhém PC

Příspěvek od Emer619 »

nikdo neví :?
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

je tam moznost ze se tam nejak tlucou ip adresy nebo neco, zkusil bych nastavit vsechno na auto, at si to veskery adresy nastavi samo, nebo taky bych pouzil ten windowsacký pruvodce siti.
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

sry že jsem to tady nenapsal ale net už mi jede - vzal jsem to po lopatě reinstalnul os a ejhle net jel

ale i tak zube díky

YES, WE HAVE *.* !!!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“