CS 1.6 - ban

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

CS 1.6 - ban

Příspěvek od Rytmus »

nazdarchtel jsem si po půl roce zahrát CS 1.6 a hrát online s někým naserveru a mám ban ale za co povídal jsem se do konzole a dostal ho nekdo s nickem Donec12 atd za AIMBOT a nemůžu se připopjit přitom jsem nikdy ban nedostal čím to je?

//Thellwin - upraven název
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: CS 1.6 problém

Příspěvek od Maddogg »

Pokud si ho nedostal ty, tak jsi někomu pučil account nebo ti ho někde ukrad a pak dostal ban...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

to je ale velice divné nikomu jsem nic nepučoval a já jsem ho nedostal
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

Necheš rovnou napsat že to hraješ na NONSTEAMU?
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

zdielana IP? staci ak dostal ban niekto kto ma rovnaku ipecku a nedostanes sa tam ani ty
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Tak tak, jedna z mnoha nevýhod NS ... Kebyže zaplatíš tých 10$ za CS 1.6 na Steame, tak sa takýmto problémom vyhneš, pretože banán sa dáva na steam_ID ;-)
.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

tak to samozrejme nie je vzdy pravda, ak je defaultne nastavene banovanie na IP, tak staci obcas jeden "hrac" a cela dedina ma smolu ;-)
a vtedy na steam/NS jaksi nezalezi
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

co to je non steam já se v tom nevyznám to je neco nelegálního nebo co?
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

@Beardie - na všetkých VAC steam serveroch sa banuje na steam_ID, nikde som sa zatiaľ nestretol s niečím iným ;-) Ale už sme OT ...

@Rytmus - Nonsteam je "patch" na CS 1.6, ktorý hráčovi dovoľuje hrať na niektorých serveroch bez zakúpenia orig. hry. V podstate je to však warez, tak nech sa tu nerozvýja ďalšia debata na túto tému ...
.
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

Prostě obětuj těch 300kč ani ne snad v dnešní době a zahraješ si na steamu kde to je o 100% lepší než na Nonsteamu
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
korvinus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od korvinus »

ban na nejakych serverech muzete dostat i kdyz mate steam a cheatoval tam nekdo kdo ma stejnou IP...to vam ale akorat zamezi pristup ne urcite servery. ban od valve muzete dostat za cheatovani nebo i nepovoleny cfg a to uz si pak nezahrajete vubec :) ...
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Re: CS 1.6 - ban

Příspěvek od R!D!CK »

Hele pokud vím tak nedostaneš ban ip ale ban na SteamID!! Logicky kdyby jsi dostal ban na IP tak u jinačich lidi např by to šlo se připojit na ten server ale jakmile dostaneš ban na SteamID tak si mužeš jít koupit new acc
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Ban na IP / nick sa dáva na Nonsteam serveroch ... Na Steam VAC serveroch sa dáva ban na steam_ID.
Hypotetická situácia -> dostanem permmanent BAN na Steam srv., čiže na steam_ID, to znamená, že si na tom už nikdy s daným steam accountom nezahrám. Neznamená to však, že na iných steam serveroch nemôžem hrať !
BAN na celý account sa dáva len v prípade usvedčenia z cheatingu pomocou VAC ;-)
.
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

Ano barco ale já to napsal tak,že jsem se bavili o pár serverech tak mou myšlenkou bylo na pár serveru

//barco - aj tak to akosi nechápem
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

zakladni otazka: mas A -nosnteam /piratska verze, poledni tusim v29/, nebo za B - steam /originalni, spoustenou pres Steam klient, chranenou VAC2 systemem/ ?

ad A, ban na nonsteam serverech /hlds.exe -nomaster/ znamena vzdy ban urciteho rozsahu klientskych IP => jestlize nekdo byl zabanovan a vyuzival v tu dobu IP shodnou s tvou nynejsi je na server ban listu zaznamenana tva nynejsi IP ;)

ad B, ban na VAC2 sectured severech znamena ban na unikatni steam_ID cimz odpada moznost, ze nekdo dostal ban na server "misto tebe". Jestlize se ti postestilo a nekdo haxoval na tvem steamu a VAC2 system hax zaznamenal, popripade byl usvedcen na steambans.com, je tvuj steam acc v podstate nepouzitelny ;)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“