free ftp

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
marao
Červená karta
Červená karta

free ftp

Příspěvek od marao »

Ahojte nevíte o nějakém ftp free??? jako na nějakém serveru kde by bylo grátis třeba 2GB???? na adrese mi nezáleží dík
Salamander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: free ftp

Příspěvek od Salamander »

No, jedine, co Ti muzu poradit, je FileZilla, ale ty asi potrebujes ty data dat nekam primo na server, ze ?
http://filezilla-project.org/
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

musí to bejt založený na FTP protokolu? co windows live skydrive?
ignorelist: kremrole a dezoláti
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Nejjednodušší řešení je zařídit si nějaký freehosting, asi ke všem je FTP přístup a pokud nebudeš dělat vyloženě bordel, neměl by být problém.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

€agle: na freehostingu 2GB se moc nevidí (hlavně pokud má běžet rychleji než 5KB/s), leda si někde zaplatit za pár korun/měsíc, ale to už neni zdarma. Pokud máš nějaký přesnější free tak ho sem postni, narazil jsem totiž jen na http://www.my2gig.com/ což není u nás, takže rychlost asi moc extra nebude.

// Tak jsem našel pěkný seznam: http://www.hostingy.cz/webhosting-zdarma/ a teď je otázkou, jak moc jim vadí, že tam máš jen úložiště (mě by to i docela vadilo).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
K.
Nováček
Nováček

Příspěvek od K. »

Podívej se po nabídce placených webhostingů - pokud nepotřebuješ nic extra, tak jsou dnešní ceny za GB prostoru směšné (ovšem pokud hosting nevytěžuješ :-D ).
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Ještě zkus free na pipni.cz, kde maj 1.5GB prostoru s limitem 15GB/měsíc. Ale musíš si koupit doménu u nich.

Nevim jak v poslední době, ale dřív to bylo u nich děsný :x - často výpadky, nulová podpora.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Já jsem vycházel ze stejného seznamu, co jsi poslal. Taky myslím, že se jim to nebude moc líbit, ale pokud to nebude moc přehánět s trafficem, neměl by být problém. Záleží hlavně na tom, na jaké využití to autor chce, jestli třeba jenom zazálohovat svá data, nebo je naopak sdílet se spoustou lidí.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

A co veřejná IP a proftpd :roll: :mrgreen:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“