Far Cry 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Far Cry 2

Příspěvek od Red Devil »

Krteq píše:HAVOK není nějak extra náročný.. podívej se třeba na Half-Life 2
No budem doufat,uz se mi prachy do pc fakt nechce,a ani nemuzu!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Je fakt,že loading za běhu je loterie.Jsou hry,kde to chodí jak po másle a pak jsou hry,kde se to zastaví nebo to seká a v takovym případě bych radši snesl pohled na loadovací obrazovku a chvíli počkal,protože herní zážitek je čoudu...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

uz by Ubisoft mohl vydat ten avizovanej benchmark,at si muzeme vyzkouset jak nam hra pojede.
Jinak to zatim vypada na slusnou pecku s dlouhou herni dobou.

Far Cry 2 + 4 bonusové mise - předobjednávka - celkem zajimava nabidka , rovnez take na xzone.
Na FUN je levnější.

http://www.funstore.cz/product_info.php ... ts_id/6957
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

djstudio píše:uz by Ubisoft mohl vydat ten avizovanej benchmark,at si muzeme vyzkouset jak nam hra pojede.
Jinak to zatim vypada na slusnou pecku s dlouhou herni dobou.

Far Cry 2 + 4 bonusové mise - předobjednávka - celkem zajimava nabidka , rovnez take na xzone.
Na FUN je levnější.

http://www.funstore.cz/product_info.php ... ts_id/6957
s xzone uz to mam objednany tak se tesim :)
na tom fanu je to sice levnejsi, ale zase musis pricist nejaky prachy za postovny protoze fun neni kamenej obchod :) treba ja xzone obchod mam zarohem :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Sobo píše:Oou, to nezni moc dobre. Do 600MB se toho imho moc nevejde, zacinam se bat. Aby clovek nemusel mit 2x Velociraptory v raidu... :(
Xbox taky nemá 2x velociraptory v raidu, navíc tam to jede ještě z mechaniky, takže vubec bych se cukání nebál a spíš očekával rozmazaný textury :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

benchmark pro verejnost ma vyjit pondeli
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Walker: wow, tak to je super. Kdyby to tak mela kazda hra... :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

"Nedohral" som to, dlho mi to načítáválo. Vzdal som to u vybere Sniperky/Mačety .
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

To bylo jedno z posledních.

Já to dohrál, ale přišla mi ta grafika taková divná - ucukaná možná? Fakt nevim jak to popsat, bylo to takový divný.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Mne trochu omrzila kvalita textur a tie tiene :|
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

OndraSter píše:...
x_xxRICKxx_x píše:...
Ono pak asi bude rozdíl mezi "předtočenou", webovou verzí hry a hrou samotnou.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Sir-Death: to je mi jasný, předevšim na webu bude znatelně zmenšená kvalita, aby si to vůbec někdo pustil, ale přišlo mi to ucukaný, což neni takovej problém namísto 20FPS dát 25FPS, takhle to kazí požitek a pořádně jsem to ani nepochopil, co to mělo být.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Dnes jsem hodil registarci na FarCry2 Multiplayer web rozharaní PASSPORT.

Už maji nachystane zakladni STATS ke hře.

Obrázek

http://farcry.us.ubi.com/

Na multák se těším víc jak na singl.To budou režby přes net.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Grafika bude podle mě dostačující a nebude to hlavní tahák celý hry.Hlavní předností bude volnost pohybu a svoboda jednání.Crysis vypadá dobře,to je jasný,ale co je to platný,když jsou tam stále pasáže kdy hra zklouzne ke dvaceti framům,hlavně v cloak modu v hustý jungli skrz ostřelovací hledí-laguje to jak prase a herní zážitek upadá.FC bude vypadat uspokojivě a radši snesu horší grafiku než v Crysis,ale v klidu si to užiju ve 40+fps,všechny ty postupy v džípu,na lodi na rogalu,hlavně ať je to bez bugů,sekání a kolísavýho frameratu,protože to je to,co Crysis nesmírně sráží a ještě dlouho srážet bude,dokud nebude fakt hardware,kterej si s tím vytře zrak,nebo dokud nevydaj další patch.Já se na FC od začátku těším mnohem víc,než jsem se těšil na Crysis,mimozemský hovada fakt moc nemusím....Nakonec teď jedu RS Vegas a ten grafikou rozhodně nevyniká,ale totálně mě dostala hratelnost.Pokud se totéž podaří FC,tak grafika bude zcela druhořadá....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Pár postřehů z G3D fóra od userů:

hra beží velice plynule a slušně
stíny vypadají jako v Crysis na low
zvuk zbraní v pořádku, zbraně se zasekávají
příšerná A.I NPC a všeho kolem
plamenomet je zábavný
příběh předvídatelný a stupidní
sprintování je zbytečné (zadýcháte se za 3 sekundy)
Hra vypadá jinak (hůře) než nám bylo několik mesíců zpětne ukazováno ve vids a obrázkách
Grafická bomba se nekoná (Crysis je stále vrchol)
Pokud vypnete fičurky jako HDR, atd hra vypadá stejně jako původní FC
--------------------------------------------------------

Nelze než souhlasit se Zdeňkem, že ta hra vypadá jako lepší budgetovka.
Daň za to že je multiplatformní na mr**y jako Xbox

ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je hnus

Obrázek
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Pěkné postřehy :) V každém případě, když v crysisu vypnete všechny efekty a všechno hodíte na low, tak to taky vypadá průměrně. Jinak ten screen mi připomína gothic3, nevím proč :D
Na druhou stranu je pravda, že pc hráči musí trpět graficky horší hry díky konzolím, ale zase kdyby to mělo grafiku jako crysis a mělo to otevřený svět (ne ohraničený horami, aby nešlo vidět do dálky) a ještě nedej bože by i nejvzdálenější objekty vypadaly, tak jako zblízka, tak by si to moc lidí nezahrálo ani na pc... Jasný, compy na to výkon mají, ale kolik lidí ty výkonné compy má doma?
Naposledy upravil(a) hypnotic666 dne ned 19. říj 2008, 23:29, celkem upraveno 1 x.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Přesně.Jako k čemu je platný,aby hra vypadala nadupaně když tu pak všichni řveme,že se nám to nehejbe,čekáme na drivery,patche,tweakujeme konfig.soubory,někdo reinstaluje celý wokna a já nevím,co ještě...Jak jsem napsal,ať to vypadá hůř,ale ať to šlape bez problémů.Nicméně např.slabá AI je jiná stránka věci....Prostě uvidíme,no...
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

pro me tyhle postrehy sou jen "postrehy" ...... az to naisntlauju.....nastavim na full vsechno a dam new game tak potom budu psat ze je to hnusny.......popripade z toho benchmarku v pondeli......kazdopadne si myslim ze hra vypada dobre a jelikoz to ma otevrenej svet tak je to jina liga v FPS hrach :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

A mně bude bude uplně u zadku, jakou to bude mít grafiku a špatnou AI (v určitejch mezích) taky prominu. Hlavní bude, jestli se to bude dát hrát a jestli mě to bude bavit 8-) .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“