Windows - po zformátování a čisté instalaci se vždy"zhroutí"

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Acory
Nováček
Nováček

Windows - po zformátování a čisté instalaci se vždy"zhroutí"

Příspěvek od Acory »

Ahoj, mám velký problém s mým pc
Na mém starém Pc jsem chtěl zformatovat disk a nahrát nové windowsy, vše jsem udělal jak již nesčetněkrát. problém nastal až o hodinku později kdy jsem měl již nahrané všechny programy ovladače a stažené aktualizace SP3 . Normalně restartuji pc a při načítání loga windows kdy už se pak má oběvit normálně plocha tak monitor zčerná a nic se neděje (monitor po pár minutách hlásí no signal) . nepomužou restarty nic, obnoveni systemu taky ne, funguje jen nouzový režim.

po prvé sem si řek a sakra nekde se stala chyba a vše udelal znova formát atd.. ale stalo se to zase , pak sem si řek že bude možná problém v sp3 , nebyl , zkoušel jsem jestli to nedělají ovladače na grafiku, nedelají , vymenil sem v pc grafiku , bezezměny , monitor jsem taky zkoušel vymenit, bios jsem dal na defaoult , už jsem naprosto zoufalý, celá neděle strávená instalací woken a bez uspěchu :( !!

sestava : M7VIK , Athlon 1800xp , hdd 120 Sata , 6600gt , 1gb ram .

děkuji za rady, jsem z toho vyřízený :sad:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Windows - po zformátování a čisté instalaci se vždy"zhroutí"

Příspěvek od Shit »

Pravděpodobně HW chyba => Memtest, HDD utils, Prime atd...
Acory
Nováček
Nováček

Příspěvek od Acory »

kurnik tak vyřešeno :mrgreen: , přišel jsem na to až po 3.formátu

tenhle ten BORDEL dělala zvukovka v pci CMEDIA 8738 6ch konkrétně OVLADAČ , MĚ BY JEBLO,
UŽ LETĚLA Z OKNA SVINĚ JEDNA :angry2: :angry2: :angry2:
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Cmedia je neskutečný šmejd, chtěl jsem ji dát do pc s XP a instalace driverů vyloženě zlikvidovala celý systém. Prostě to sebou vždycky šlehlo uprostřed instalačky a pak jsem buďto ani nespustil systém, nebo nešel komplet zvuk.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“