Kolik má být PING. Já mám 256ms.
Je to špatně?
Mám internet od UPC, slyšel jsem že mají ted´ nějaké problémy s připojením, že jim nestačí kapacity.
A nějak hrozně se mi seká interner, všechno trvá dlouho než se načte a to mám 6MB internet.
Vůbec nevim co se děje, jestli to dělá sítovka, router nebo UPC.
PING
Moderátor: Don
- myom
- Středně pokročilý

Re: PING
to jsi zjistil kde? na nejakem mericim webu?
klikni na start->spustit-> napis cmd a enter-> dej prikaz ping www.seznam.cz -t-> jake tam mas pingy?
klikni na start->spustit-> napis cmd a enter-> dej prikaz ping www.seznam.cz -t-> jake tam mas pingy?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Zub
- Začátečník

-
to je v pohode , nacitani a sekani stranek nema nic spolecnyho s odezvou. pomalou odezvu poznas podle toho ze kliknes na nejakou stranku a cekas az se ti zacne nacitat.
ping poznas jen kdyz budes hrat hry. ja vetsinou projizdim ruzny stranky ve svete kde mam ping kolem 1 sekundy a vubec nemam pocit ze by to jelo pomalu nebo tak.
ping poznas jen kdyz budes hrat hry. ja vetsinou projizdim ruzny stranky ve svete kde mam ping kolem 1 sekundy a vubec nemam pocit ze by to jelo pomalu nebo tak.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti pomalu nacitaji vsechny stranky, tak ti net vyuziva jeste jina sluzba, nez http 
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530