Správný výběr TV pro připojení k PC
Moderátor: maXXmilian
- George12721
- Nováček

-
Správný výběr TV pro připojení k PC
Potřeboval bych poradit s výběrěm televize (plazmy) cca 40 - 42".Cena by měla byt okolo 20 tisíc.Novou televizi chci propojit s PC a grafickou kartou (ATI Radeon X1300).Vzdálenost mezi PC a TV bude cca 2m.Jde mi radu od někoho kdo s tím má praktickou zkušenost.Předem díky.
- myom
- Středně pokročilý

Re: Správný výběr TV pro připojení k PC
co chces slyset? kazda dnesni televize ma svhs a koax vstupy, to same plati i o grafice. navic muzes vyuzit redukci DVI-HDMI a tu pripojit k televizi. na 2m nemusis nic vymyslet...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Záleží, ale taky na HDMI kabelu.(pokud bys chtěl použít HDMI) Na video prý nestačí ten nejlevnější.
- Dojigiri
- Nováček

-
Pokud to bude jenom na TV a video, tak plazma ok. Pokud ale na tom chceš i třeba hrát hry případně dělat něco ve Win (třeba brouzdat na internetu apod.), u plasem může být v těchhle režimech použití stále problém s vypalováním obrazu, proto je k PC obecně vhodnější LCD než plasma (jinak ale plasma má lepší obraz ve videu a spotřebu při stejný úhlopříčce cca stejnou).
Já mám konkrétně fullhd lcd tv, připojený HDMI myslim od Philipse nějakej celkem levnej, žádný pozlacený konektory apod. a problém s přenosem signálu není.
U počítače je ještě jedna potíž, a to s výstupním rozlišením. Nemám s tím konkrétní zkušenosti, ale co jsem čet po fórech, tak je celkem problém dostat z PC HD-ready rozlišení 1366x768 (zejména těch 1366 je problémek), proto jsem kupoval TV s fullhd, tam problém není (rozlišení fullhd 1920x1080 zvládne většina grafických karet). Ale fullhd plasmy zase asi nejsou za 20 000. Anebo potom nějaký nižší standardnější rozlišení.
Já mám konkrétně fullhd lcd tv, připojený HDMI myslim od Philipse nějakej celkem levnej, žádný pozlacený konektory apod. a problém s přenosem signálu není.
U počítače je ještě jedna potíž, a to s výstupním rozlišením. Nemám s tím konkrétní zkušenosti, ale co jsem čet po fórech, tak je celkem problém dostat z PC HD-ready rozlišení 1366x768 (zejména těch 1366 je problémek), proto jsem kupoval TV s fullhd, tam problém není (rozlišení fullhd 1920x1080 zvládne většina grafických karet). Ale fullhd plasmy zase asi nejsou za 20 000. Anebo potom nějaký nižší standardnější rozlišení.
«PC» Core 2 Quad Q6600 · 6GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · Asus GeForce 8800GTS/320 · Gigabyte GA-P35-DQ6 · 500GB Samsung SpinPoint T166 · 500W Seasonic S12-II · LCD Philips 200W6CS
«HTPC» Silverstone LC16B-MR Lascala · Core 2 Duo E4500 · 2GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · GeForce 8600GT/512 · Asus P5K-E/Wifi · 500GB Samsung SpinPoint T166 · Asus DRW-1814BL · 350W Seasonic OEM SS-350ET · Hauppauge HVR-1300 · LCD-TV Samsung LE40N87BD
«HTPC» Silverstone LC16B-MR Lascala · Core 2 Duo E4500 · 2GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · GeForce 8600GT/512 · Asus P5K-E/Wifi · 500GB Samsung SpinPoint T166 · Asus DRW-1814BL · 350W Seasonic OEM SS-350ET · Hauppauge HVR-1300 · LCD-TV Samsung LE40N87BD
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to:Dojigiri ja uz taky cekam na spravny kousek 1920*1080 lcd tv ,,jaky obraz mas npr ve win pri prohlizeni www ,jak se ti na tej tvej hrajou hry ? mam slusne zarizenej kokpit pro hrani auto simulatoru ,jenom jeste ta metrova uhlopricka
lcd 24ka se me zda uz hrozne mala
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte náhodou jak udělat aby byl výstup z PC na TV přes s-video čitelný? Jako Když tam mám plochu tak jedu podle paměti jinak bych nic nenašel.
- beardie
- Středně pokročilý

mohol by si spravit fotku? lebo si to fakt neviem predstavit
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- myom
- Středně pokročilý

jaka je delka kablu? obecne SVHS ma hure citelny text, v tom je lepsi kompozit.
pokud mas delku kabelu tak do 3m, tak to je asi neco spatne nastavene, pokud delsi, tak uz muze sehrat roli kvalita kabelu, kvalita a sila vystupu z grafiky, atd.
pokud mas delku kabelu tak do 3m, tak to je asi neco spatne nastavene, pokud delsi, tak uz muze sehrat roli kvalita kabelu, kvalita a sila vystupu z grafiky, atd.
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja pouzivam na 10m kompozit na video to staci "mam 127cm plazmu" s-video je nepouzitelny i na 2m ,nejlepsi zuzo je hdmi GK-TV ,aspon na mej plazme ,na hry to ale nepozivam neni to jeste full HD ,1920*1080 byla tenkrat moooc draha ,ted je ale jina doba
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

nic extra, ale neni to nejhorsi, pokud to mas na 2 metry, tak si kup nejaky hifi kompozit.
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Alespoň že ty videa jsou vpořádku.