Touchpad error
- hnzck
- Nováček

-
Touchpad error
Ahoj, mám problém se svým touchpadem.....funguje zcela normálně až na možnost "klikout" na odkaz kliknutím přímo na touchpad....vždy musím použít tlačítko pod ním, což dost zdržuje... Blbnout to začaloz ničeho nic....Je možné, že jde o chybu hardwaru? Přece jen počítač už není nejnovější je asi 3 roky starý amilo pro....díky za radu....
- Ryck
- Začátečník

Re: Touchpad error
1, na touchpade zasadne klikam na tlacitko pod tim. Ale to tu resit nepodrebujes.
a jinak de normalne? reaguje stejne rychle, jako predtim? nestoural ses prad problemem v nastavenich touchpadu? - me se jednou povedlo nastavit citlivost na dobu kliknuti 0,1s a jaksi sem to nestihal
a jinak de normalne? reaguje stejne rychle, jako predtim? nestoural ses prad problemem v nastavenich touchpadu? - me se jednou povedlo nastavit citlivost na dobu kliknuti 0,1s a jaksi sem to nestihal
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.