Half-Life 2 - po minutě restart PC

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Half-Life 2 - po minutě restart PC

Příspěvek od Challenger_CZ »

Zdravim,
mam problem s touto hrou, asi před rokem jsem ji dohral a v poho na stejnem pc. Ted jsem ale hru nainstaloval a v poho hrál, jen se mi nezdala grafika - ve hře malo FPS a tak jsem odinstaloval ovladače na grafárnu ktere jsem používal dodnes (ATi OMEGA Driver) a nainstaloval origoš ATi Catalyst nejnovější verzy - to problemek vyřešilo jedna basen, jede to plynule. Ale nechu proč se mi sakra vždycky po necele minutce hrani zničeho nic resetne PC.
Tušim že to bude těmi ovladači, asi to chce jen nějak poladit, ale nevim jak. Poraďte prosim :-(
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problem s Half-Life 2 (samovolny restart pc)

Příspěvek od beardie »

robi to len pri tejto hre? nepridaval si nejake nove komponenty? teploty grafiky?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Challenger_CZ »

jen při teto hře, nic jsem nepřidaval či nijak hru nepatchoval. Zkoušel jsem všechno možne...přeinstalovat hru, ovladače... ruzne nastaveni, vypinat VPU recover, vypnout fastwrite a pod... nic z toho nepomohlo.
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A když vrátíš Omegy, tak to jede opět v "pohodě" ?
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“