suround system 5.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
BBS
Začátečník
Začátečník

suround system 5.1

Příspěvek od BBS »

ahoj potřeboval bych pomoc s výběrem recivieru a reprobeden chtěl bych něco tak dobrýho jako je například logitech z-5500 díky moc :)
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: suround system 5.1

Příspěvek od myom »

a cena?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

no taky nějak tak do 6500kč ale by byly aspon tak dobrý jako z-5500 jak sub tak satelity atd díky samozřejmě bylo yb to dobrý kdyby byly lepší dík
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tak za 6,5k na receiver s reprem zapomen, asi bude nejlepsi vzit ty "dobrý" logitechy. v te cene asi o nicem jinem pro tebe nema cenu uvazovat.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

prosim vas YAMAHA RX-V440RDS nemá zesilenej vystup na sub?musim tam mýt aktiv?a co si o tom recivieru myslíte mám možnost za 8k koupit jak YAMAHA RX-V440RDS tak i repra juniory 5,0akorat my tam chyby ten sub no
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Výstup pro subwoofer je linkový, takže bys musel mít aktivní sub.
Myslím, že to tak bude u všech receiverů, protože hifi subwoofery se dělají snad jen v aktivu.

Ten receiver není žádný šrot, ale logicky to za tuhle cenu nebude ani žádný zázrak. Repro "junior" neznám, ale už názvem ve mě důvěru zrovna nebudí.
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

ne ten recivier je v poho nic mu neni je to od znamýho kterej ho už nechce a ty repra se jmenujou pure acoustics junior mám do toho jít když za to chce 8k?
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Takhle, Yamaha V-440 se nedávno na audiowebu prodala za 1800,- Kč. Ty bedýnky stojí nové 4.5k. Zbytek si dáš dohromady sám :) Já bych za to víc jak 6k nedal ani náhodou.
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

ok dík ja jsem pořad rozhoduju mezi něčim takovim a z-5500 vim z jsou jenom plastoví bedýnky ale mě chyby sub basy jsou pro mě hodně poctatný ja až tak moc kvalitu neslišim ve zvuku
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Pak nemá smysl cokoliv řešit, kup si ty Logitechy, zabasují víc než dost. Pokud by ani to nestačilo, tak už by jedinou cestou bylo PA ozvučení.
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

pa?
a je to jako hodně slyšel rozdíl mezi těma plasťákama a nějakýma sloupy aby to hrálo úplně, že by se to nedalo vydržet to nechci
Naposledy upravil(a) BBS dne pát 21. lis 2008, 23:31, celkem upraveno 1 x.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

PAčka jsou repra pro nazvučení diskotéky/párty/akce/whatever. Pokud není hifi tvůj koníček (jakože dle tvých příspěvků rozhodně není), nemá smysl se zabývat kvalitníma alternativama. Z-5500 mají za svou cenu velmi povedený zvuk. Za tuhle cenu šestikanál s lepším poměrem cena/zvuk/design/komfort/schopnosti nenajdeš v nových cenách nenajdeš.
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

Omyl já píšu tak abys jste jen rozuměli co já chci nejvíc zvuk je můj koníček,ale nemám v tom praxi takže se musím ptát jako na kvalitě zvuku my zaleží,a moc ale radši než kvalitní reprodukci sloupu mám spíš víc rad kvalitní reprodukci subwooferu ale to bych musel mýt reprobedny + zesilovač za 25000 aby jsem řekl že my stačí já jinak na reproduktory mám strašně velký nároky na to jo to by musela ta sestava mě hodně překvapit aby jsem řekl že se my to líbí jo,ale prostě je my 16 let a 30000 na sestavu nemám můžu si dovolit tak max. něco jako logitechi

omlouvám se za gramatický chyby nejsem silný češtinář
Naposledy upravil(a) BBS dne pát 21. lis 2008, 23:25, celkem upraveno 1 x.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Gramatika je fakt síla, ale ještě to po tobě vyluštím :)
Slyšel jsi někdy nějaké opravdové hifi? Z toho co píšeš usuzuji, že ani náhodou.
Je to složitější a nemá to tady smysl popisovat, protože by to stejně nebylo k ničemu.
Hifi není o basech. Sladit sub se stereem tak, aby to opravdu hrálo, je sakra velká práce
a takový sub už stojí ne jednotky, ale desítky tisíc.
Každý musí někde začít. Pokud tě hudba opravdu baví, tak se dřív nebo později budeš muset
na šestikanál vykašlat a razit cestu čistého sterea. Ale na to máš ještě čas. Hifi je hodně o penězích.
Zatím bych být tebou koupil Logitechy, důvody jsem popsal výše.
Až vyrosteš z "mohutných basů", můžeš se začít zajímat o "opravdové hifi" (ne nutně za desítky tisíc).
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

sorry, ale vymluva, ze nejsi zadny cestinar, je teda velice trapna. tva gramatika je na urovni 9 leteho decka, mel bys se zamyslet.

\\vzdyt jsi ve druhaku... bude zajimave, jak budes pisemne zadat o praci.
Naposledy upravil(a) myom dne sob 22. lis 2008, 10:28, celkem upraveno 1 x.
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

hele hele klid mě je fuk co si myslíš, není to výmluva, je to fakt.A že prostě gramatika my nejde každý není dokonalí.
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

Ahoj měl bych ještě otázečku mě prostě ty recieveri přitahují prostě asi bych dal přednost kvalitě reprodukci než basům cos i myslíte o tomhle recivieru Yamaha htr 6130 a reprobedny k nim jsou pure acoustics xti 100 ale asi uvažuju, že bych vzal levnější pure acoustics junior a suba ještě nemám vybraného a chci se zeptat na recieveru je výstup na subwoofer ale chci se zeptat je zesílený?nebo musím přes zesik

//a omlouvám se tu za tu gramatiku polepším se
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“