manuke píše:Ted se mi naskytly problémy. Kdy při delším hraní her se mě Vypne PC. Po zkoušení jestli to není přičinou Graficke karty HD 4850 Toxic , nebo ramek. Tak jediny zustava Procesor.. Kdy jsem si všiml, že teplota je kolem 74°C a dotaz .. Má měl někdo tento stejný problém?
74°C je moc.. Pokud pc pada pouze po delsi dobe, znamena to opravdu problemy s teplotou.
manuke píše:Snad chlazeni od vyrobce by měl stačit ne?.. Nebo čím by to mohlo ještě být?
Chlazeni od vyrobce stacit muze a nemusi.. Hodne zalezi jak mas reseny odvod horkeho vzduchu ze skrine.. On ten chladic staci, jenze hrani komponenty zatezuje ty se zahrivaji a ohrivaji i vzduch v pocitaci.. Teplota stoupa a stoupa - pokud nemas nejaky vetrak, ktery by nasaval studeny vzduch dovnitr a druhy, co odsava teply ven, tak to je prvni vec co musis zajistit.
Pokud mas napr. na bocnici misto pro ventilator, tak nejaky porid, a pripevniho ho tak, aby foukal dovnitr. Uvidis, ze teploty se razem propadnou a nemeli by byt zadne problemy..
Dale je dulezite aby byl vzduch odvaden.