poslední dobou, datoval bych to asi od nakupu nove grafiky mi po zapnuti lcd monitoru - do cca 10 min. trosku zablika - vsimnul jsem si toho hlavne na svetlich barvach - vypada to jako kdyby lcd snizilo nekolikrat za sebou svitivost a pak se zase vratilo - trva to vetsinou 2 sekundy - ani nemuzu rict ze je to pokazdy, nekdy to treba ani nevidim, pokud je monitro "zahraty" tak uz nic takoveho nepozoruji. Tak nevim, jestli me to ma nechavat v klidu, nebo mam jit na RMA.. hlavne jak to tam predvedu
Obcasne probliknuti LCD je to na RMA?
Moderátor: maXXmilian
- Fofrer
- Začátečník

Obcasne probliknuti LCD je to na RMA?
Ahoj,
poslední dobou, datoval bych to asi od nakupu nove grafiky mi po zapnuti lcd monitoru - do cca 10 min. trosku zablika - vsimnul jsem si toho hlavne na svetlich barvach - vypada to jako kdyby lcd snizilo nekolikrat za sebou svitivost a pak se zase vratilo - trva to vetsinou 2 sekundy - ani nemuzu rict ze je to pokazdy, nekdy to treba ani nevidim, pokud je monitro "zahraty" tak uz nic takoveho nepozoruji. Tak nevim, jestli me to ma nechavat v klidu, nebo mam jit na RMA.. hlavne jak to tam predvedu
) (monitor je stary tusim 1,5 roku)
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obcasne probliknuti LCD je to na RMA?
Testni ho jinde, klidne to muze byt tou novou grafikou.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Fofrer
- Začátečník

Re: Obcasne probliknuti LCD je to na RMA?
no nevim prave, jelikoz grafika jede celou dobu, ale monitor zapinam rucne, tak spis ne, zkusim jeste odistalovat magictune, ten mi taky nechodi korektne