Nechci ti nějak brát iluze, ale to co píše Fuad je naprostá "hovadina" a na stránkách AMD není o DX10.1 žádná zmínka. Mimo jiné DX10.1 nelze "vynutit" jinou verzí ovladačů, na to musí být naprogramovaný engine hry.
Ten Hotfix obsahuje jen optimalizace driveru pro Dunia Engine, nic jako podporu DX10.1 v tom nehledej.
Ale ano ono to bude využívat něco nad rámec DX10. O plnohodnotném DX 10.1 si mohou nechat jen zdát, pochybuju že Dunia byl pro něj vyvíjen. Otázka je jak se tomu bude říkat. lepší je DX 10.1 než nějaký duchaprazdný i když přesný název. Prostě zas jen marketing, toť vše a ATi ten úspěch potřebuje...
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
mokrejbandita píše:..O plnohodnotném DX 10.1 si mohou nechat jen zdát, pochybuju že Dunia byl pro něj vyvíjen....
Ale v tom případě to nebude plná podpora Dx 10.1, ale to, co naznačil Lukfi => takže nazývat FarCry2 jako hru "Dx10.1" asi nebude zcela na místě - no uvidíme příští týden.
mokrejbandita píše:...lepší je DX 10.1 než nějaký duchaprazdný i když přesný název...
Pak je ale název "Dx10.1" tzv. "klamáním spotřebitele"...
Naposledy upravil(a) Shit dne ned 19. říj 2008, 22:44, celkem upraveno 1 x.
mokrejbandita píše:..O plnohodnotném DX 10.1 si mohou nechat jen zdát, pochybuju že Dunia byl pro něj vyvíjen....
Ale v tom případě to nebude plná podpora Dx 10.1, ale to, co naznačil Lukfi => takže nazývat FarCry2 jako hru "Dx10.1" asi není zcela na místě.
mokrejbandita píše:...lepší je DX 10.1 než nějaký duchaprazdný i když přesný název...
Pak je ale název "Dx10.1" tzv. "klamáním spotřebitele"...
To se tu snažím vysvětlit, nikdo tu nejásá nad DX 10.1. Vždycky jsem tvrdil, že to je k ničemu a budu tvrdit, je jedno že mám ted ATi.
AMD zatím mlčí, fáma se rozjíždí a jsem zvědavý jakou lavinu to strhne
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Ubisoft píše:"Ubisoft chtěl vylepšit anti-aliasing přes čtení multisampled depth Z-bufferů. Tato funkce je dostupná buď přes DirectX 10.1 nebo díky rozšíření DirectX 10 podporovaném v DX10 GPU nVidia. V případě Far Cry 2 obě možnosti fungují s podobným výkonem."
nVidia píše:"Far Cry 2 čte z multisampled depth bufferu pro urychlení anti-aliasingu. Tato funkce je plně implementována na GeForce GPU přes NVAPI. Radeony řeší ekvivalentní věc přes DirectX 10.1 Mezi oběma způsoby nejsou rozdíly v kvalitě obrazu ani ve výkonu."
Je to přesně jak psal Lukáš Fiala (Lukfi), Dunia Engine využívá akorát jednu z technologií nad rámcem DX10, obsaženou i v DX10.1.
No ja teda nevim ,ten hotfix jsem nainstaloval , far cry 2 jeste nemam , ale v 3 d mark vantage ted mam o 350 bodu min .Takze ho zase odinstaluju , a skusim to jenom s 8.10 catalyst , a uvidime jestli to bylo tim. JO a prestalo jit rucni ovladani ventilatoru