co se vyladenosti tyce tak je pekna na moji sestave se to hejbe na ultra detajly krom stinu ty mam na high a geometrie na medium pri 1680 + 2AA 40fps +
ale fakt nechapu kde tadle hra dostala tak vysoke hodnoceni...
Moderátor: Baneshee

No nevím, mě příjde ta grafika v Dead space nic moc teda. Včera jsem to hrál a pak jsem si dal Crysis Wars na chvíli (pár hodinOBR píše:Na tuhle kokotinu se vykaslete a kupte si Dead Space uz je vsude k dostani v CZ ...

a co steam Rodney?OndraSter píše:Kdy to vyšlo, že to už všichni paříte? Dneska v EU?![]()
O stránku vzad jeden píše o stahování..
Nedalo mi to si nerýpnout.

Co takhle si přečíst manuál? Ten si přece k originálce dostal, ne? Tam je všechno hezky popsáno.Carbonek píše:pls poradte mi jak dal jsem v prvni casti 4% ze hry a nevim co mam delat na mapce mam oznacene ty ikonky vykricnikem ted jsem tam zabil nejakeho toho typka jak se bavil z mobil pls navod jak to hrat vubec tu hru nemuzu pochopit

Co ti dělá za problém ? Osobně to mám na wsad pohyb, e - interact, tab- mapa, r- reload, space-skok, c-skrčení, ctrl - sprint, x - léčení...jde to prostě úplně v pohodě.Jo a ještě něco - když sprintuješ a do toho zmáčkneš skrčení, uděláš efektní skluz : ).racz píše:zaujimave. najprv mi trosku robilo problem pochopit to ovladanie. teda nie WSAD, ale ta omacka okolo.

vseci maju bratrancov a sesternice za velkou mlakou ktori sa akurat vracali domov:) Mne je napriklad projek menezer FC2 blizka rodinaOndraSter píše:http://store.steampowered.com/app/19900/
US+Kanada+Mexiko only, jestli jsem to dobře pochopil.

Swat píše:Vy si dáváte do těla.....Já jsem rád,že nemusím jít proti mimozemskejm nesmyslům,že tam není loading a můžu si v klidu všechno projít,kochat se grafikou,která je parádní.Mimo jiné je potěšující to,že se tam střídá den a noc,s čímž se Crysis oháněl,ale skutek utek,tam je to součástí levelu,tady je plně funkční dynamický počasí.Kdyby se Crysis hejbal tak plynule jako FC,bylo by to něco jinýho.Ale je to tak neoptimalizovaná sračka jejíž technický problémy srážej herní zážitek až kamsi na dno,že se vedle Far Cry nemůže postavit.Jo,v Crysis můžu kam chci...od skály do moře,pak mě sejme bitevník.Ve Stalkerovi taky kam chci-od plotu k plotu....Ve Far Cry mám poprvé opravdu pocit,že můžu jít,kam chci....Taky jsou tam skály,normální přírodní uspořádání,ale když to obejdu,tak se opět můžu rozhodnout.....Hlavně i palba na negry je stokrát lepší než na ty hovadiny v Crysis s těma dvouma kryplama na konci.....ve 20ti fps.....Far Cry u mě Crysis přaválcoval....MUJ NÁZOR,nikomu to necpu.