Sportovní sluchátka

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
ratherfly
Nováček
Nováček

Sportovní sluchátka

Příspěvek od ratherfly »

Zdravím vespolek,
byl bych vděčný za nějaký ten tip na levnější sluchátka na běhání a do fitka. Cena +/- 500kč (není konečná). Díky všem, kteří si dají tu práci a pomůžou mi s výběrem;)
Jen ještě jedna věc_neposílejte pls odkazy na klasické plastové špunty, začínají mi po nějaké době v uších vadit.
ratherfly
Nováček
Nováček

Re: Sportovní sluchátka

Příspěvek od ratherfly »

teďkom se dívám, že jsem to měl popletené..já myslel pecky, špunty se dají :)
lumio
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lumio »

Pokial chces spunty tak creative ep-630 alebo za fakt nizku cenu a4tech mk-650 (su na ne velmi dobre ohlasy)
ratherfly
Nováček
Nováček

Příspěvek od ratherfly »

no vypadaji vpohode..ale co treba ty zausni - bez mostu. sedi taky celkem na hlave nebo se spis na tohleto nehodi?
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

doporucil bych altec lansing UHP336 v tyhle cenovce asi nejlepsi volba, tady je recenze: http://avmania.zive.cz/Titulni-strana/A ... fault.aspx
rolas
Nováček
Nováček

Příspěvek od rolas »

ratherfly
Nováček
Nováček

Příspěvek od ratherfly »

diky lidi za tipy, nad tema od lumia a prda uvazuju ale rolas, to jsou pecky ne?_to ja v usich neporadim, navic mi tam nikdy ani dobre nesedi. ..a co rikate chlapi na tyhle http://www.sluchatka.net/79-sennheiser- ... e---akce-/
lumio
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lumio »

No prave ze senny cx300 su totozne s EP-630, vyrabane v tej istej tovarni len su oznacene logom sennhaiseru a druhe logom creative, to znamena zvukovo rovnake.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Klonů CX300 existuje velké množství (mnohem levnější i dražší), přesto nehrají stejně. Zrovna EP-630 a CX300 nebude to zvukově to samé. U šputnů počítej s mikrofonním efektem kabelu (přenáší dunivé rázy např.při chůzi a šustí pod oblečením atp.).
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“