Velociraptor - problém

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
PetrVIVIVI
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Velociraptor - problém

Příspěvek od PetrVIVIVI »

Zdravím všechny. Koupil jsem velociraptora WD3000HLFS 300GB s dat.výr 08jul2008. Zatím ho mám připojen jako druhý disk a problém je v tom že se mi nezobrazuje v everestu a ani v hd-tune teplota a disk je v hd-tune strašně pomalý(Transfer rate:Minimum:66,8MB/sec Maximum:86,7MB/sec). Nevíte náhodou čím by to mohlo být. Děkuji.
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Velociraptor - problém

Příspěvek od nikl »

Je naformatovany na NTFS?
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
PetrVIVIVI
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Velociraptor - problém

Příspěvek od PetrVIVIVI »

Ano je. Disk se nakonec (pro mě z neznámého důvodu) rychlostně vzpamatoval ale pořád se mi nepodařilo zprovoznit tu teplotu. U dalších disků se teplota ukazuje a v biosu mám vše zapnuté aby to šlo. Mám ho v boxu nexus(http://www.lan-shop.cz/chladice-a-venti ... exus/52341) a mám strach aby se mi tam neupekl. Teď jsem tam sice umístil čidlo a teplota je při diagnostice 43. Ale nevím jak přesně to ukazuje. Čidlo mám nalepené na horní části disku uprostřed. Tady je modelové číslo disku. WDC WD3000HLFS-60G6U0. Unit Serial Number: WD-WXL608012763 A firmware number: 04.04V01 .Kdyby jste o tomto modelu někdo něco věděli tak mi pls napište. Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“