Dead Space

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dead Space

Příspěvek od hypnotic666 »

To Anti: No musíš ten druhej zpomalit v čase a pak doběhnout doprostřed a stisknout tlačítko ;)

Jinak teda mě ta hra mile překvapila. Pro mě zatím druhá nejpovedenější hra tohoto roku hned po gridu ;) Hratelnost je supr, je sranda porcovat ty potvory :D Dokonce i ten port z konzolí se povedl. Ovládání je v pohodě, jen mě trošku vadí citlivost myši, když mířím... Přijde mi špatně nastavená při pohybu nahoru, dolů, ale to se dá zkousnout. Dokonce to ani není tak o strachu. Sice tam mám pocit, že jsem pořád v nebezpečí, ale že by šlo o strach to fakt ne... Je to prostě lekačka a z toho jsem se opravdu lekl pořádně snad jenom jednou nebo dvakrát... Takže nejděsivější hra, jak píšou v recenzích opravdu ne :)
Asi nejlepší je podle mě zvuk. Ten se povedl fakt na výbornou. Grafika už tak extra není, hlavně ty rozmazané textury :/ Ale hra světel a stínů je supr. Taky se to pěkně hýbe, na mojí sestavě mám zapnutý všechno co jde, včetně AA, stíny na max, kromě vertikální synchronizace (z tou je to fakt zpozděný) a co jsem koukal, tak jsem byl v rozmezí 28-45fps, jak kde... Obvykle jsem tak na 30-35.
Takže já jsem s hrou spokojen :)

edit: jo ještě jak tu někdo psal, že ta postava strašně moc cloní ve výhledu, tak tady asi budou mít výhodu majitelé širokoúhlých monitorů, protože mě nepřišlo, že by mi nějak zavazela..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

to hypnotic666: Dík,mě se hra taky dost zamlouvá :-),navíc fakt jede super,mám vše naplno a 1650x1080 kolem 100fps a více a to zas takovej zázrak moje sestava není!!!!!Jdu zkusit Tvou radu.....fakt mě to zpomalování nenapadlo-i když k tomu středu jsem se pokoušel doběhnout!!!!!!
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

Komiksovej-film jehož děj by měl předcházet hře. Takže doporučuju sehnat viděl jsem jen kousek a nevypadá to špatně.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Neví někdo jak zpomalit čas? nějak na to nemohu přijít, díky.---.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

mokrejbandita píše:Neví někdo jak zpomalit čas? nějak na to nemohu přijít, díky.---.
zmackni prave tlacitko mysi pro zamireni a C
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Vizi píše:
mokrejbandita píše:Neví někdo jak zpomalit čas? nějak na to nemohu přijít, díky.---.
zmackni prave tlacitko mysi pro zamireni a C

Díky moc, jsem tr0tL :)
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak co lidicky? :) stoji to za koupi a utraceni toho litru? :mrgreen:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Podle mě ne, ovládání je špatné, grafika je otřesná no nic moc, ale zase zvuky jsou super
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No pro mě zase jo, ovládáni je v pohodě, grafika až na textury ujde a zvuky jsou výborné ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Podle mě hra blbne na některých 8800Gt, prolez sem kvanta for a problém s grafikou mají vesměs 8800Gt,mě to taky frčí tak 100-150fps,vše max 1680x1050 a vždy tak po 5-10min mi to vyhodí grafiku-prostě vypne,zvuk ještě běží,ani tvrdej restart nepomůže-nenaběhne monitor a mě tak zbývá jen vypnutí na zdroji!!!!Mám originál hru,originál visty64SP1 asi týden po reinstalu(na druhym systému mám XPSP3 a to samý) –v 3DMarku Vantage 11000b bez problému a chyby,dělá to při zapnutym i vypnuty SLI,při defaultních i tweaknutejch službách,kdykoli,zahřátý to bejt nemůže,po reinstalu se to vždy sekne okamžitě při vstupu do nastavení grafiky–.. !!!!Našel jsem i diskuzi k tomuto problému na EA(eng),tam taky raděj jen bludy a tápou(pracovníci EA),dnes ale jeden zkouší ten problém řešit–.myslím ale,že pomůže jedině patch!!!!!NEMÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST A PŘEDEVŠÍM NĚJAKEJ NÁVRH???????
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

anti.77 píše:Podle mě hra blbne na některých 8800Gt, prolez sem kvanta for a problém s grafikou mají vesměs 8800Gt,mě to taky frčí tak 100-150fps,vše max 1680x1050 a vždy tak po 5-10min mi to vyhodí grafiku-prostě vypne,zvuk ještě běží,ani tvrdej restart nepomůže-nenaběhne monitor a mě tak zbývá jen vypnutí na zdroji!!!!Mám originál hru,originál visty64SP1 asi týden po reinstalu(na druhym systému mám XPSP3 a to samý) –v 3DMarku Vantage 11000b bez problému a chyby,dělá to při zapnutym i vypnuty SLI,při defaultních i tweaknutejch službách,kdykoli,zahřátý to bejt nemůže,po reinstalu se to vždy sekne okamžitě při vstupu do nastavení grafiky–.. !!!!Našel jsem i diskuzi k tomuto problému na EA(eng),tam taky raděj jen bludy a tápou(pracovníci EA),dnes ale jeden zkouší ten problém řešit–.myslím ale,že pomůže jedině patch!!!!!NEMÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST A PŘEDEVŠÍM NĚJAKEJ NÁVRH???????
Tak já hraju, díky bohu na své 8800GT uplně bez problému. Vše na MAX. ovladače mám 180.43 a ještě mi hra neudělal takovej kiks jak tady popisuješ. Asi mám štěstí.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

slaava píše:tak co lidicky? :) stoji to za koupi a utraceni toho litru? :mrgreen:
Určitě,nic lepšího jsem od dob the thing nehrál (nevím proč,ale dead space mi hodně připomíná stařičký the thing) ovládání je bezproblémové(aspon já nemám problém a vyhovuje mi) dobrá optimalizace a stabilita hry na jedničku:) doporučuji! http://www.youtube.com/watch?v=HVecnog1 ... ture=email (video ve vysoké kvalitě)
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Brázda.l píše: Tak já hraju, díky bohu na své 8800GT uplně bez problému. Vše na MAX. ovladače mám 180.43 a ještě mi hra neudělal takovej kiks jak tady popisuješ. Asi mám štěstí.
Buď rád,podle mě to je jev spíš vyjímečnej,no mám smůlu :-),reklamovat hru je blbost,věřím,že to EA pořeší i když nevím kolika lidem to dělá(stejně tak 8800gt vůbec hru nespustili -pouze naběhla černá obrazovka)-tyto dva problémy spolu souvisí a řeší se na forech ale mě to sere,hra je fak dobrá ale každejch deset minut restart mě nebaví....
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jak sprovoznit AA, hra je graficky nenarocna, vali to snad kolem 80fps, tak si chci doprat nezubate hrany. V hre to nejde, v ovladacich kdyz zapnu jakykoliv mod AA taky se neprojevi.
ovladace 180.43 beta
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

jestli to je tedy hodne podobne The thing, tak do toho asi pujdu :) ale z toho postovanyho videa mi jeden moment pripomnel Silent Hill :twisted: to, jak se tam zadupavala ta priserka :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Už jsem problém s tvrdym zásekem hry na 8800GT vyřešil-mám jednu kartu OC od výrobce a když jsem jí podtaktoval na default 8800GT problém skončil.Je to divný ale je to tak,ostatní hry vždy běžely v pohodě!Jo,ta černá obrazovka po 5-10min skočila ve SLI i v SINGLE GK !!!!!! Takže chyba je někde ve hře,nesnese se s některými OC kartami 8800GT .... myslím,že většina problémů s touto hrou/grafikou bude mít tento základ....
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Třeba mě zase až zaráží, jak je hra vyladěná a optimalizovaná. To je v dnešní době rarita, aby to ani jednou nespadlo, neviděl jsem tam žádný bug... Navíc se jedná o port z konzolí a tam ty chyby a nevyladěnost platí dvojnásobně... Fakt tohle se povedlo na výbornou.

anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

hypnotic666 píše:Třeba mě zase až zaráží, jak je hra vyladěná a optimalizovaná. To je v dnešní době rarita, aby to ani jednou nespadlo, neviděl jsem tam žádný bug... Navíc se jedná o port z konzolí a tam ty chyby a nevyladěnost platí dvojnásobně... Fakt tohle se povedlo na výbornou.
No mě už to tyky jede jak blázek!!!!!!Žádný dlouhý loadování,vyvážený...líbí se mi,že to není jen o střílení:-)...superbomba a to už jsem litoval peněz,jak to padalo!!!!!Stejně to je ale divný zrušim OC z výroby a vše běží...dost dobře to nechápu,jistý je,že o přehřívání nešlo-seklo se to i v menu při prvnim startu!!!!!Jo ještě to kritizovaný ovládání-mě připadá hodně dobrý,člověk si na něj hned zvykne a ani jsem nemusel přenastavovat klávesnici jako u většiny her!!!!!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Mayhem(cz) píše:Určitě,nic lepšího jsem od dob the thing nehrál (nevím proč,ale dead space mi hodně připomíná stařičký the thing) ovládání je bezproblémové(aspon já nemám problém a vyhovuje mi) dobrá optimalizace a stabilita hry na jedničku:) doporučuji! http://www.youtube.com/watch?v=HVecnog1 ... ture=email (video ve vysoké kvalitě)
Dik za video, hned je mi jasne, ze tuto hru si nema pre mna zmysel kupovat. Nebavia ma hry, kde staci "mat jeden prst v nose" a hrat... waste of money.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Wuuduu píše:
Mayhem(cz) píše:Určitě,nic lepšího jsem od dob the thing nehrál (nevím proč,ale dead space mi hodně připomíná stařičký the thing) ovládání je bezproblémové(aspon já nemám problém a vyhovuje mi) dobrá optimalizace a stabilita hry na jedničku:) doporučuji! http://www.youtube.com/watch?v=HVecnog1 ... ture=email (video ve vysoké kvalitě)
Dik za video, hned je mi jasne, ze tuto hru si nema pre mna zmysel kupovat. Nebavia ma hry, kde staci "mat jeden prst v nose" a hrat... waste of money.
Mno myslim, ze kdyz nezkusis, tak nemuzes soudit prece neco podle videa omg to je celkem na hlavu...btw z jednim prstem v nose by si to urcite nezvladl :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“