Potrebuji pomoct s jednim skriptem PHP
- matejicek
- Černá karta

-
Potrebuji pomoct s jednim skriptem PHP
dobre podledne. Mam jiy par let napsany script v PHP kde se na webu zadaji data ktere se pak ulozi do databaze, zaroven se ulozi do xls a nektere data se vypisi i na webu..... Ted mi bohuzel script prestal ukaldat do xls.... potrebuji s tim akutne rychle pomoct..... nasel by se zde nejaky clovek hodny ktery by mi na to kouknul a pomohl pripad vyresit? pokud ano kontaktujte me na icq 368518715 a domluvime se........ nejlepe nekoho zdarma nebo za symbolicko ucenu...vidim to na nejakou malickost ale ja nejsem schopen ji odhalit....moc mi pomuzete
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Potrebuji pomoct s jednim skriptem PHP
Co třeba ten kód sem dát? A pokud je delší tak ho buď nahrát jako .phps a odkázat nás na něj, anebo použít Pastebin.cz.
Dej to sem, ať může každý přispět svou troškou do mlýna (a ostatní se poučit, kde byla chyba).
Dej to sem, ať může každý přispět svou troškou do mlýna (a ostatní se poučit, kde byla chyba).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů