ati 3650 - PCI device?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Dogg
Začátečník
Začátečník

Re: ati 3650 - PCI device?

Příspěvek od Dogg »

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

V jaké situaci to spadlo?
Dogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dogg »

pri nahravani windowsu

dela to obcasne a BSOD se taky meni. viz predesly prispevek - http://img221.imageshack.us/my.php?image=bsodhk4.jpg
ReD_FiRe
Nováček
Nováček

Příspěvek od ReD_FiRe »

prosimvás nevíde někdo co bych měl udělat když sem si koupil grafiku 3650 shapphire zapojil a samozřejmě na ni chtěl hrát na windows xp ale když sem nainstaloval ovladače tak mi to při smpuštěni dělalo červeny čtverečky atd.. taks e m stáhl jiny ovladače nainstaloval a už to niic nedělalo ale když sem zapl nějakou hru tak v měnu sem třeba vubec nemohl přečist co tam bylo napsany a když sem dal nová hra tak se to načetlo a a poloadingu se mi vypla celá hra taks em skusil nainstalovat vistu a an ni to jede v pohodě ale samozřejmě an hrani her na vistě nemám počítač tak bych potřeboval poradit ajk to mámudělat na tom xpečku moc děkuji za radu
ReD_FiRe
Nováček
Nováček

Příspěvek od ReD_FiRe »

Krteq píše:V jaké situaci to spadlo?
když na xp zapnu jakoukoliv hru tak se mi vypně už v menu okud ta hra má v měnu na pozadi nějaky video a když ne tak mám v menu jen rozmatzany pismena a když dám nová hra tak po dojetí loadingu hra spadne nebos e restartne pc
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ReD_FiRe píše:prosimvás nevíde někdo co bych měl udělat když sem si koupil grafiku 3650 shapphire zapojil a samozřejmě na ni chtěl hrát na windows xp ale když sem nainstaloval ovladače tak mi to při smpuštěni dělalo červeny čtverečky atd.. taks e m stáhl jiny ovladače nainstaloval a už to niic nedělalo ale když sem zapl nějakou hru tak v měnu sem třeba vubec nemohl přečist co tam bylo napsany a když sem dal nová hra tak se to načetlo a a poloadingu se mi vypla celá hra taks em skusil nainstalovat vistu a an ni to jede v pohodě ale samozřejmě an hrani her na vistě nemám počítač tak bych potřeboval poradit ajk to mámudělat na tom xpečku moc děkuji za radu
PCI-Express nebo AGP?

ATi si podle mých zkušeností za poslední půlrok kope na AGP a XP hrob a nikdo mi to nechce věřit.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“