Ovladač do Nvidia Geforce4 440GO a op.s.VISTA

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
milanok
Nováček
Nováček

Ovladač do Nvidia Geforce4 440GO a op.s.VISTA

Příspěvek od milanok »

Dobrý den,poradíte mi s ovladačem do notebooka Dell latitude C840.Orig.driver není kompatibilní s Vistami.Je možné tam nainstalovat nějaký jiný driver?Na stránkách dellu ovladače pro Vistu nejsou a ani je podporovat nebudou.Děkuji moc předem za rady.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesun z NV grafik
Goldnoob team proud member!
sayler
Nováček
Nováček

Re: Ovladač do Nvidia Geforce4 440GO a op.s.VISTA

Příspěvek od sayler »

milanok píše:Dobrý den,poradíte mi s ovladačem do notebooka Dell latitude C840.Orig.driver není kompatibilní s Vistami.Je možné tam nainstalovat nějaký jiný driver?Na stránkách dellu ovladače pro Vistu nejsou a ani je podporovat nebudou.Děkuji moc předem za rady.

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html tu je to inštaluj to ako aktualizáciu nie manuálne, inak ti to nepojde p.s. pre všetkých Geforce 4 NVIDIA nepodporuje drivery pre vistu takže ked hladáte vhodný ovládač zamerajte sa na obdobie pred tým ako višla na svet Windows Vista Beta2 ( Maj 2006) testovací free balík sa dal volne sitahnuť zo stránky microsoftu. Uz predtým existovala Vista označená ako Beta 1 alebo kricím vívojárským menom Longhorn to bolo polovici roka 2005 a sme doma v tomto čase este uz všeci mysleli do buducna aj NVIDIA a začala do svojich vtedajších driverov zahrnať aj podporu pre Longhorn. Vista sa odvtedy este dosť zmenila ale tieto ovládače z tohto obdobia teda od 1.8.2005 do 1.5.2006 by mali obsahovať podporu Longhornu len treba skusiť tento je z 12.10.2005 a funguje uplne normálne len ako som hovoril musí sa inštalovať ako aktualizácia z dovodu zmien z označením visty tieto driveri maju v sebe Vistu označenu ako Longhorn teda ked budeme ištalovať manuálne vám vypíše niečo v tom zmysle že driver nemožno naištalovať lebo nieje kopatibilný z týmto systémom. Ked si po naistalovaní pozriete do vlasnotí grafického adaptéra všimnite si čo je napísané pri Operačný system? :lol: Vela zdaru .........
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“