problem s hd segate barcuda 720.11 320gb

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s hd segate barcuda 720.11 320gb

Příspěvek od serizovatel »

mam zakladni desku GA-P35/DS3
koupil jsem hd namontoval ho do pc s toudle deskou jednim ide HD na kterem mam nainstalovany oka win xp sp2

tomu hd 320gb jsem priradil pismeno ,naformatoval "rychle" hd slapal normalne cetl zapisoval ok

pak jsem se rozhodl ze z toho noveho HD 320gb udelam hlavni"systemovej" a nainstaluju na nej okna ,behem instalace jsem ho rozdelil na dva dily a v instalaci pokracoval,behem instalace me to zahlasilo ze s hd nelze cist,po restartu se ale instalace normalne dokoncila ,pak to ale zacalo blbnout"tuhnout" a ted to ani nenabotuje "z disku nelze cist"
avladace mam nainstalovany co jsou na cd k MB
----musim pri instalaci apd. instalovat jeste nejaky sata ovladace apd.? -popripadne jak?
nebo muze byt vadnej hd?

v biosu to ukaze hd -ale kdyz na nej kliknu -neni u nej zadna velikost disku,proste nic :sad:
reklamovat?
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s hd segate barcuda 720.11 320gb

takze jsem zpet udelal systemovej disk z tej 80ky kterou mam jiz 5let

ta 320ka se me sice ve spravci zarizeni obevi- bez pripony scsi disk device jen holej nazev ST..."drive tam byla u nej ta poznamka SCSI disk device"coz bylo asi ok protoze hd fungoval"
a neni mozno ji detekovat v zadnem spesl programu-zkousel jsem i vypalit boot cd k programu partition manager ,ten me druhy hd nedetekuje ani v dosu ,sice jako neco nacita ale samej read error a pak se me tam ujaze pouze ta ide 80gb ,takze nemam moznost ho nejak obnovit ci preformatovat :sad:
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
UbrusCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UbrusCZ »

Zkousel si utilitky CHDISK a podobne? Jinak si stahni třeba HireensBoot CD 9.x.. sou na tom různý utilitky a testry pro hdd... Že je vadný disk je taky možný...
Procesor: CPU AMD Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9850 2.5GHz
Deska: ASUS MB Sc AM2+ CROSSHAIR II FORMULA, nVidia 780a SLI
Paměti: DIMM DDR2 8GB, 1066MHz, A-DATA, CL5-5-5-12 (4x 2GB)
Grafika: MSI VGA nVidia N280GTX-T2D1G-SUPER OC 1024MB

*MUCK*
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zkousel jsem magic partition 8.0 ,test hd 6.0,udelal jsem take win pe boot obsahuje partition recovery ten hd obevil ale s velikosti 0 a nedovolil s nim nic delat prej je vypnuty nebo damage,no koupil jsem segate ,protoze 80gb me chodi uz skoro 5let ,ale tendle vydrzel 4dny kupoval jsem ho jako sichr-nepotrebuju vic mista na domacim pc ,muze todle udelat nejakej virus?
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“