Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaký program, do kterého bych zkopíroval odkazy z rapidshare a on by stahoval postupně za sebou? Abych nemusel po každém odkazu a po vypršení čekací doby kopírovat nový odkaz, ale aby se to dělalo automaticky..... Díky
Stahování z rapidshare
- malca
- Začátečník

- Myloš
- Nováček

- malca
- Začátečník

Re: Stahování z rapidshare
JJ, díky moc, program je super....presne takovej jsem hledal 
- malca
- Začátečník

Ještě jednou díky za program, ale zjistil jsem, že z něho jde stahovat pouze z rapidshare.de, ale zkoušel jsem i něco z rapidshare.com a to nejde...neví někdo, jak by to mohlo jít?
- Myloš
- Nováček

Z rapidshare.com jsem stahoval naposledy asi před 14 dny.
Musel jsem akorát nastavit 15minutovou prodlevu před stažením dalšího souboru a vymazat plugin pro stahování přes premium účet.
Musel jsem akorát nastavit 15minutovou prodlevu před stažením dalšího souboru a vymazat plugin pro stahování přes premium účet.
- Zub
- Začátečník

-
RapidShare Manager ale u neho musis mit PA..malca píše:Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaký program, do kterého bych zkopíroval odkazy z rapidshare a on by stahoval postupně za sebou? Abych nemusel po každém odkazu a po vypršení čekací doby kopírovat nový odkaz, ale aby se to dělalo automaticky..... Díky
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja používám freerapid downloader http://frd.sislik.net/freerapid-0.7.zip a zatim bez problemu
měl by umět všechny rapidy i ty de
ja taham mam ten pocit hlavně .com
Jen mě štve že nemam veřejnou IP
tak často dlouho čekám
než se na mě dostane řada ale koukal jsem že se tam da nastavit proxy server tak jestli někdo víte jak ho v tom programu správně nastavit tak budu rád když mi s tím někdo poradi čau
měl by umět všechny rapidy i ty de
Jen mě štve že nemam veřejnou IP
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050