zdravím,
instaloval jsem COD5.. a ukázala se mi chyba windowsu.. známé [odesilat neodesilat]..tak jsem myslel jsem, že mám naprd PC... a bylo to divný poněvadž cod4 mi jde v pohodě.... No a jak mám Pc po formátu.. tak dnes ráno jsem nainstaloval Cod4.. a dělá mi to samý !!! zase chyba windowsu.. ODESíLAT NEODESílaT.. Nevíte pls čím to je? jsem z toho hotovej
Windowsy mám samozřejmě legální..
PC mam po formatu.. viry nebudou.. a co jedná RAMek.. budou v pohodě.. jiný hry jdou ( CoD2, FiFA 09 a TOMB Raidera Aniversary jsem zkousel).. jen to CoD4 a CoD5 prostě nejde.. A cod4 jsem před 7dny(před formátem) hrál v pohodě.. Nerozumím tomu.. Vidím to na opětný formát.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
// !! Moment, dělá to vlastně při instalaci nebo po spouštění? "instaloval jsem COD5" -> z toho mi to teď není jasný, nevím kde jsem si domyslel, že to dělá instalace. !!
No takhle mě napadá fakt jen zkusit reinstall. Ale ještě dřív:
Pro sichr vyčisti disk (pravý klik -> vyčistit) a ještě vymaž všechno co půjde v C:\documents and settings\[uživatel]\Local Settings\Temp (zde je cesta opravdu anglicky, není to v Data aplikací).
A taky se podivej do správce úloh jestli tam nemáš spuštěný nějaký setup.exe nebo cokoliv co by mohlo být k instalaci.
Nech to projet memtestem aspoň chvílu, ale to se mi moc nezdá.
A ještě nainstaluj antivira a projeď to s ním a projdi si výpis v Hijacku, jestli tam neobjevíš nějakou zrůdnost.
Nemáš náhodou upravenou instalačku nLitem? Nehrabal si se ve službách? Podívej se jestli nemáš zakázanou službu Windows Installer (tady nevim jestli CoD používá MS installer nebo něco svýho).