Ext. hardisk - WD My Book 500GB, USB - Problém se složkami

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
jedy357
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ext. hardisk - WD My Book 500GB, USB - Problém se složkami

Příspěvek od jedy357 »

Ahoj,

mám už pár týdnů problém s mím ext. hardiskem. Jde mi na něj / z něj kopírovat vše, jde mi z něj mazat, ale nejde mi na něm vytvořit složky ( ani kopírovat soubory ve složkách ).

Když chci přímo ve WD vytvořit složku napíše mi to - Složku nelze vytvořit ( v rámu ) - Nelze vytvořit složku "Nová složka" ( a pod tím ) Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný.

Když kopíruju soubor ve složce napíše mi to - Chyba při kopírování souboru nebo složky ( v rámu ) - Soubor Nová složka nelze vytvořit nebo nahradit: Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný.

Co tedy s tim? Nezkoušel jsem ho ještě zformátovat. ( jelikož nevím kam dám 370GB dat. )

P.S. - Nemám ho plnej, takže místo tam minimálně na jednu složku opravdu je.
CPU: Intel Core i5-4690K @ 3.5 Ghz | MB: Asus Z97-AR | RAM: 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 | GPU: MSI GTX 1060 6GB | SSD: Crucial MX500 500GB, Crucial MX100 128GB | HDD: Seagate 1,5TB | Case: Antec Three Hundred + 2x 120mm Emermax Magma fans | PSU: Seasonic S12II-620 620W | OS: Windows 10 Home 64bit | Screen: LG 27UD68P-B (27", 4K), UGEE 2150 (21,5", na kreslení) | Keyboard G510s, mouse G403
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“