Mam takyto problem...asi po mesiaci som sa chcel zase napojit s notebookom msi ex610 na wifi siet, ale atheros klient mi siet nevedel vyhladat tak som, chcel preinstalovat ovladace a instalator mi vypisal> je pravdepodobne ze zariadenie nie je pripojene alebo bolo zo systemu odpojne.
Tak neviem co sa mohlo stat, zmeny v nastaveniach som nerobil ziadne, vdaka za radu...
wifi adapter na MSI EX610
Moderátor: Don
- Mawson
- Začátečník

- matusko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: wifi adapter na MSI EX610
dnes som riesil tenisty problem...... jeden den mi karta wifi bezala,internet ok.-. druhy den po zapnuti, wifi neslo.... tak som sa dal na preinstalovanie windowsu.. bohuzial karta nesla.... pozeral som cez everest, ci je karta fyzicky vobec pritomna , a bohuzial nebola.... tak som si notebook otocil a vysruboval kryt kde je wifi karta, vytiahol ju, zalozil...a bezi.. cize som si myslel,ze asi kontaktna chyba... windows kartu nasiel,nainstaloval, pocitac bezal na internete ok.. postahoval som aktualizacie, antivir a podobne... vsetko sa tvari ok..... potom som notebook vypol, odniesol kamosovi, zapli sme ho unho a wifi karta,bohuzial zasa nesla... cize zrejme to nebola kontaktna chyba,ale je to chyba karty,alebo chyba minipcie slotu... zrejme sa jedna o vyrobnu vadu tohto modelu,lebo studoval som to trosku po nete,a nasiel som par ludi co maju rovnaky problem s rovnakym modelom notebooku... v mojom pripade to riesi asi len reklamacia , uvidime ako to dopadne....
PS: fakt som skusal asi vsetky mozne sposoby rozchodenia tej karty,ale jedine co mi pomohlo bolo rozobrat,vybrat,zalozit... aj to bohuzial nebolo navzdy,bolo to len docasne ..cize moja radost netrvala dlho.. heh...
PS: ak si nahodou tento problem neako vyriesil, napis mi prosim ta ako, a ja si to odskusam...
PS: fakt som skusal asi vsetky mozne sposoby rozchodenia tej karty,ale jedine co mi pomohlo bolo rozobrat,vybrat,zalozit... aj to bohuzial nebolo navzdy,bolo to len docasne ..cize moja radost netrvala dlho.. heh...
PS: ak si nahodou tento problem neako vyriesil, napis mi prosim ta ako, a ja si to odskusam...
- Mawson
- Začátečník

Kedze som bol v zahranici tak som to vyriesil tak ze som si kupil externe wifi a momentalne sa chystam na reklamaciu, lebo mam tam este jeden problem....
inak tiez ma napadlo ze sa odpojila ta karta, ale notebook neotvaram...mam tam nalepku kvoli reklamacii...
inak tiez ma napadlo ze sa odpojila ta karta, ale notebook neotvaram...mam tam nalepku kvoli reklamacii...
- matusko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nj.. nalepku mam aj ja,len sa mi to podarilo otvorit bez porusenia, takze pojde tak ci tak na reklamaciu... zrejme to bude neaka vyrobna vada,kedze chyba sa prejavila u viacerych uzivatelov tohto notebooku... uvidime ako pochodime na reklamacii.. heh...