v Imaxu jsem byl, až na pár cool záběrů to byla celkem ale nuda a taky z toho pořádně bolí oči - narozdíl od imaxu tady taky bude malinká obrazovka. v Imaxu dost záleželo na tom jak moc se snažili vytvořit 3D efekt, u her je to jednodušší, ale budou třeba střely z UT3 (ty fialové sračky) "vystupovat" z obrazovky stejně jako u ryb v Imaxu? Prostě mi chybí popsání zážitku a pokud chtějí na tom něco vydělat, tak by měli hodit nějaké simulované video jak to přibližně vypadá.DEVastor píše:Je to proste prostorove, nikdy si se nedival pres takove to kukatko s dvema posunutymi fotkami, nebyl treba v 3D kine nebo i jak to byvalo obcas v casopisech takove ty obrazky co kdyz se do nich divas jakoby do blba tak ti pak vystoupne nejaky obrazec? Tak to vsechno vypada podobne.
Jinak ja myslim, ze pro toto moc vykonu navic potreba nebude ani dvojnasobne FPS a kdyz to zvladaly karty na urovni staricke Voodoo, tak proc ne ty dnesni.
PS: zajimave postrehy se objevili v diskuzi pod tim clankem
p.s. kukátka si pamatuju z dětsví, asi v 8 jsem chodil do nich koukat - v některých byli nahý baby z 30. let