Kedze som uplna LAMA, potrebujem vysvetlit strucne a jasne par veci :
ake zariadenie potebujem na vytvorenie domacej WIFI siete ???
treba na to WIFI router ???
mam totiz REPOTEC RP-WA8610P LongRange AP/Client Bridge. Ked bolo zapnute v rezime Client/Bridge a napojene kablom na moj komp - dalo sa cez webklienta dostat na webkonfiguracne rozhranie, trosku som sa s tym hral ale nejaq sa mi nepodarilo nastavit to tak, aby som sa mohol pripojit (z notaska s Wifi)...
Pocas mojho hrania s horeuvedenym zelezom som ho prepol do rezimu AP (zrejme access point) a potom som sa nan uz nedostal cez to webrozhranie , nepomaha ani stlacanie tlacitka RESET (predtym som mal samozrejme parametre siete na kompe aj horeuvedenom zariadeni rovnake - lisili sa len poslednym cislom IP adresy)... prosim, ako ho dostanem nas5 aby bolo pristupne cez kabel a to WEB rozhranie ???
neviem, ci som to pochopil spravne, ale nieje nahodou horeuvedeny REPOTEC RP-WA8610P LongRange AP/Client Bridge len zariadenim na vytvorenie spojenia medzi 2 (nie viacerimi) bodmi siete (teda napr. potrebujem prepojit 2 casti siete a nechcem/neda sa to urobit kablom)... ???
Prosim poradte... dakujem
REPOTEC RP-WA8610P LongRange AP/Client Bridge + problem
Moderátor: Don
- jarinko
- Nováček

-
- jarinko
- Nováček

-
Re: REPOTEC RP-WA8610P LongRange AP/Client Bridge + problem
vdaka za kopec odpovede.... funguje tato : podrzat reset stlaceny cca 20sekund a zariadenie sa vrati do tovarenskeho nastavenia