tiene pri predlzeni kabla na CRT monitore

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
oqix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tiene pri predlzeni kabla na CRT monitore

Příspěvek od oqix »

Nazdar mam CRT monitor a poptreboval som ho presunut tak som si kupil predlzovaci kabel 2m ale teraz ked ho zapojim obraz ma tiene. Da sa to neako odrusit?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: tiene pri predlzeni kabla na CRT monitore

Příspěvek od Wuuduu »

da sa kupit KVALITNY kabel
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
oqix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oqix »

tak ten co mam ma 2 toroidy(ci ko sa to vola), je tieneny neako nic to nepomaha tak naco este pozerat pri vybere? A robi to len na jednom monitore tom co chcem aby isiel. Je to 19" Hansol pri ostatnych to tiene nerobi a ide to celkom dobre.
oqix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oqix »

Takze zohnal som si dalsi kabel je o dost hrubsi ako tamten co som mal, ma jeden ferit. Obraz je o trochu lepsi ale stale ma tiene. Kedze na VGA mam DVI konektor musim ist cez redukciu pretoze monitor ma VGA. Pomohlo by kupit DVI kabel pripojit ho do VGA a redukovat to az na jeho konci? Chcem cez ten kabel prenasat rozlisenie 2048x1536 cize asi budem potrebovat DVI-D co? Ked pripojim monitor priamo do VGA cez redukciu obraz je bezchybny. Treba mi to predlzit tak o 1.5 az 2m.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“