Dead Space

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dead Space

Příspěvek od Walker »

Paul píše:Teď jsem to zkoušel, teda ten FoV je šílenej...možná to je na efekt aby to bylo "děsivější", ale mě se z toho dělalo děsivě blbě (a to u hry poprvý). Je toho vidět hrozně málo, do toho takový to plavoucí ovládání (i při 80fps, bez vsyncu nebo s ním). Prostě se to dost dobře nedá hrát...zlatý FarCry 2.
presne muj pocit....btw: FC2 sem zatim nehral....
jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

anti.77 píše:nevíte co s těma snad nesmrtelnejma hajzlama,jdu pro vzorek dna,ten člověk za sklem mi zase vyhrožuje a taky že jo,v další místnosti jsou ty klepeťáci a ty mě srazej,laser,pila.puška-nic nepomáhá–
Pokud je mi známo (ještě to nehraju), tak jim musíš "odstřílet" končetiny :D
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Před těma, kteří se regenerují se prostě musí utéct :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

neviete prečo mám fps obmedzene na 30 ? Kde sa to da zmeniť?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Brišo píše:neviete prečo mám fps obmedzene na 30 ? Kde sa to da zmeniť?
Mas zapnutej v sync,zmenis to v nastaveni obrazu,ja to mam zaply schvalne chodi mi lip mys
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

Díky moc
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

NZ
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

hypnotic666 píše:Před těma, kteří se regenerují se prostě musí utéct :)
No jo,jenže tady není kam,to šlo u tý první co jsem potkal,tady se bloknou všechny dveře,asi jsou to bosové,když se mi podaří ustřelit hlavy,tak stejně lítaj a honěj mě,končetiny dorůstaj.....nechci pátrat po cheatech......proběh to někdo??????Jsem na ošetřovně,myslím v 6.levelu......
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

jiri9 píše:
anti.77 píše:nevíte co s těma snad nesmrtelnejma hajzlama,jdu pro vzorek dna,ten člověk za sklem mi zase vyhrožuje a taky že jo,v další místnosti jsou ty klepeťáci a ty mě srazej,laser,pila.puška-nic nepomáhá–
Pokud je mi známo (ještě to nehraju), tak jim musíš "odstřílet" končetiny :D
Těmhle dorůstaj...
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jsem na ty plosine,jak seč vypne gravitace,gravitacni skoky maj jit pomoci ctrl+pravyho mysitka,ale me to nejde,co s tim,skousel jsem nastavit def nastaveni ovladani(ikdyz jsem ho pouzival) ale nic nezabira pri stisku ctrl mi ukazuje cestu...
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Red Devil píše:Jsem na ty plosine,jak seč vypne gravitace,gravitacni skoky maj jit pomoci ctrl+pravyho mysitka,ale me to nejde,co s tim,skousel jsem nastavit def nastaveni ovladani(ikdyz jsem ho pouzival) ale nic nezabira pri stisku ctrl mi ukazuje cestu...
Taky jsem nad tím chvíli špekuloval.. Normálně zamíříš, stiskneš Ctrl (pro ten skok) a LTM (leve tlačitko myši) pro střelbu a pokud to zatůtá a kolem ukazatele zásobníku problikne červený rámeček, tak tam nejde skočit.. Snad ti to pomuže
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

prubnu diky
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kua pro dnesek jsem to radsi vypnullll :old7: :old7: :crazy:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

anti.77 píše:
hypnotic666 píše:Před těma, kteří se regenerují se prostě musí utéct :)
No jo,jenže tady není kam,to šlo u tý první co jsem potkal,tady se bloknou všechny dveře,asi jsou to bosové,když se mi podaří ustřelit hlavy,tak stejně lítaj a honěj mě,končetiny dorůstaj.....nechci pátrat po cheatech......proběh to někdo??????Jsem na ošetřovně,myslím v 6.levelu......
Tak teď možná nevím kde přesně jsi... Poprvé toho nesmrtelného potkáš, jak na tebe mluví ten šílenec přes okno... Tak tam utéct a prostě utíkat, případně čekat až ti otevřou dveře pro útěk.. Vím, že poprvé jsem před ním utíkal... Pak to dále ve hře poktáš ještě asi 2x, jednou jsem ho nějak zahnal/odpálil někam, ale to nevím ani jak :D Prostě nějaká haluz, že byl zrovna na místě, kde měl být a pak jsem ho potkal ještě jednou v 10. kapitole a to jsem ho musel zabít takovou fintou, nechci prozrazovat :) Teď jsem v 11. kapitole a snad už ho nepotkám, páč nemám rád monstra, který nejdou zabít :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Pro me je to prekvapeni roka, perfektni atmosfera, hratelnost, dobre lekacky, nekdy jsem se pristih jak utikam o zivot a chaoticky mackam tlacitka, tachykardie, spocene zada. Jednym ze vzoru je bioshock (ano, je tam trosicku paralela- upgrade zbrani, nektere lokace a ulohy- vycistit "farmu " od jedovate atmosfery...) a Vetrelec. Nekdy sem mel pocit podobny jako pri hrani Riddicka z r. 2004, ta osamocenost, otevrene interiery, pocit strachu vsude kolem, no proste bomba. Nebyl kolem toho zadnej hipe,o to lepe se to hra.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Tak hra je dobrá.. atmosféra vesmírné lodi je good..
Hru hraju cca 3 hodiny a pořád mě baví .. ;-)

Akorát ten pohled z 3. osoby je jakýsi divný no... :(
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

Súhlasím s Durodom, síce som len v druhom levely ale ta hra ma prekvapila, má to proste atmosféru narozdiel od napr. Far Cry 2 ktorý sa vyspevoval do nebies a je to nuda...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přesně tak, žádnej velkej hype a pak je z toho příjemné překvapení, protože od té hry nikdo nic extra nečeká, jako např od far cry 2 nebo falloutu 3 ;)

Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Příspěvek od Carbonek »

tak AA asi fakt nefunguje a chci se zeptat na ovladani chci si zmenit chuzi dopredu dozadu deleva doprava s wsad na sipky a nejdeto je tomu tak?
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Carbonek píše:tak AA asi fakt nefunguje a chci se zeptat na ovladani chci si zmenit chuzi dopredu dozadu deleva doprava s wsad na sipky a nejdeto je tomu tak?
Ano, AA opravdu nefunguje(pod vistou).Ovládání bohužel nelze změnit,ale snad to vyřeší patch.

ps:Nic proti,ale kdo dnes hraje na šipkách?
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“