MSI VR601X - problem s WiFi
Moderátor: Don
- Devil...
- Začátečník
-
MSI VR601X - problem s WiFi
Cauvejs posim vas o radu.
Mam vyse zmineny NB a kdyz jsem pripojen na netu pres WiFi tak se mi nekdy stane ze se WiFi odpoji. Tak jsem ted koukl do spravce zarizeni a koukam ze u WiFi je zluty puntik s vykricnikem.
Kdyz dam prohledat zmneny HW tak WiFi adapter uplne zmizy. Vzdy pomuze jen restart a to vetsinou se NB zasekne na uvodnim logu MSI a musim restartovat znovu a pak zas vse bezi jak ma.
Krom ovladacu me nenapada nic jineho....
prosiiim poradte
mam Atheros AR5007EG-aspon doufam je to vypsane ve spravci zarizeni (v. ovladace 5.3.0.35-jsou to ty ktere byly dodany k NB), Win XP SP2.
Dekuji vsem
jeste EDIT: ted se to stalo po 5 hodinach provozu
Mam vyse zmineny NB a kdyz jsem pripojen na netu pres WiFi tak se mi nekdy stane ze se WiFi odpoji. Tak jsem ted koukl do spravce zarizeni a koukam ze u WiFi je zluty puntik s vykricnikem.
Kdyz dam prohledat zmneny HW tak WiFi adapter uplne zmizy. Vzdy pomuze jen restart a to vetsinou se NB zasekne na uvodnim logu MSI a musim restartovat znovu a pak zas vse bezi jak ma.
Krom ovladacu me nenapada nic jineho....
prosiiim poradte
mam Atheros AR5007EG-aspon doufam je to vypsane ve spravci zarizeni (v. ovladace 5.3.0.35-jsou to ty ktere byly dodany k NB), Win XP SP2.
Dekuji vsem
jeste EDIT: ted se to stalo po 5 hodinach provozu
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI VR601X - problem s WiFi
Problém nastává při běhu na baterku nebo v síti? Zkus ve Správci zařízení zrušit volbu vypínat zařízení z důvodů šetření energie, nebo jak se tomu nadává...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Devil...
- Začátečník
-
stalo se mi to vzdy kdyz jsem to mel v siti... ale vzdy po delsi dobe.... nekdy po 5 hodinach nekdy po 7..Don Martinez píše:Problém nastává při běhu na baterku nebo v síti? Zkus ve Správci zařízení zrušit volbu vypínat zařízení z důvodů šetření energie, nebo jak se tomu nadává...
ve spravci zarizeni mam u vlastnosti wifiny toto
- Power Save Mode Off, Normal (to mam nastavene od sameho zacatku) a Maximum
- NoXal
- Začátečník
sranda, ja akurat riesim u kamarata presne tento isty problem na tom notasi, ze mu nechce zapnut zariadenie a to sa s tym babrem uz 3 hodiny a skusal som vsetko mozne preinstalovat :/
- tajom
- Nováček
-
Mě se to začlo zničeho nic taky vypínat, netuju a najednou nejde net. dám volbu OPRAVIT na záložce STAV - Podpora a nic wifi zařizeni zmizne i ve spravci zařizeni. Jedině pomohlo vypnout a zapnout notas znovu. Nic nepomahalo vypinalo se to po ruzne době i v linuxu. Nakonec jsem upgradoval Bios a jede to v poho už bez problému
- Devil...
- Začátečník
-
Prosim byl by jsi tak hodny a nenapsal by jsi jak upgradovat??... ja jsem to v zivote nedelal a nerad bych neco zvoral.. byl by jsi tak hodny?.. Mockrat dekujutajom píše:Mě se to začlo zničeho nic taky vypínat, netuju a najednou nejde net. dám volbu OPRAVIT na záložce STAV - Podpora a nic wifi zařizeni zmizne i ve spravci zařizeni. Jedině pomohlo vypnout a zapnout notas znovu. Nic nepomahalo vypinalo se to po ruzne době i v linuxu. Nakonec jsem upgradoval Bios a jede to v poho už bez problému
- Devil...
- Začátečník
-
Prosim i ostatni kdo maji s upgradem Biosu zkusenost konkretne u MSI NB.. poradili by jste mi jak na to??.. nerad bych udelal neco spatne.. Predem dekujuu
- Devil...
- Začátečník
-
Tak jsme provedli Flash pomoci USB disketovky....
Bios jsem stahl z MSI webu a vse probehlo bez jedineho problemu.. a od te doby WiFi drziiiii... Takze kdo mate stejny problem vrele doporucuji
Bios jsem stahl z MSI webu a vse probehlo bez jedineho problemu.. a od te doby WiFi drziiiii... Takze kdo mate stejny problem vrele doporucuji