gpedit.msc
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ROMIKUS
- Začátečník

-
gpedit.msc
Zdravím,když spustím Start ... gpedit.msc -> šablony pro správu -> tak by tam mněly být další podsložky(System,sít,ovládací panely,plocha atd...určitě tam byly)ale nejsou.Je tam jen Součásti systému Windows.Kde jsou?
A druhá věc:přestalo mi fungovat automatické otvíraní np CD ,Flash disk.Je to nějaké divné.
Jedná se o XP pro. SP2.
Díky za rady.
A druhá věc:přestalo mi fungovat automatické otvíraní np CD ,Flash disk.Je to nějaké divné.
Jedná se o XP pro. SP2.
Díky za rady.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: gpedit.msc
Ze by naky mallware??
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- ROMIKUS
- Začátečník

-
To automatické spouštění už mi jde,dal jsem obnovení systému.
Ale zbytek(gpedit msc) bez změn.)
Jo Avast mi našel něco před dvěma dny(něj.troj)při spouštění,oskenoval jsem system ale dále nebylo nic nalezeno.
Ale zbytek(gpedit msc) bez změn.)
Jo Avast mi našel něco před dvěma dny(něj.troj)při spouštění,oskenoval jsem system ale dále nebylo nic nalezeno.
- xxsawer
- Začátečník

-
Já to tam taky nemám a myslim, že to tam ani nikdy nebylo. Ne všechny nastavení jsou dostupný přes uživatelský rozhraní...jestli chceš něco podrobnějšího, musíš do registru
- ROMIKUS
- Začátečník

-
No na 100% jsem to tam mněl,mám stejnou instalačku na NB a tam to je.
Jinak už jsem tam kdysi něco měnil.Budu se asi muset pohrabat v reg.nebo za googlit.
Možná XP Home to tam nemá,ale to nevím.
Jinak už jsem tam kdysi něco měnil.Budu se asi muset pohrabat v reg.nebo za googlit.
Možná XP Home to tam nemá,ale to nevím.
- xxsawer
- Začátečník

-
Jo tak mas pravdu...ted koukam na druhej komp a mam to tam...
Zkus kliknout pravym na sablony pro spravu -> pridat nebo odebrat sablonu a podivej se jaky sablony tam mas nacteny...
Ja tam ted mam:
conf
inetcorp
system
wmplayer
waau
Zkus kliknout pravym na sablony pro spravu -> pridat nebo odebrat sablonu a podivej se jaky sablony tam mas nacteny...
Ja tam ted mam:
conf
inetcorp
system
wmplayer
waau
- ROMIKUS
- Začátečník

-
Jo jo super ,to mně nenapadlo přidat si tam šablony.Už to tam mám.xxsawer píše:Jo tak mas pravdu...ted koukam na druhej komp a mam to tam...
Ja tam ted mam:
conf
inetcorp
system
wmplayer
waau
Díky.