klávesnice+myš
- glejza
- Začátečník

klávesnice+myš
Ahoj borci.Poraďte jakou herní klavesnici a myš pro syna k vánocům?Řekněme okolo 4 tísíc.Dík
- slax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: klávesnice+myš
4k sou az moc.. a jeste dotaz co syn hraje ?
MOTHERBOARD: ASUS K8N4E-SE soc.754 nForce4 CPU: AMD ATHLON 3200+ Venice 512KB L2 Cache RAM: Kingston PC 3200 1x 512mb CL 3.0 1x 1gb CL 2.5
GK: ATI HD 2600xt MSI CORE:800Mhz MEMORY:700Mhz 256MB DDR3 CASE: COOLERMASTER Elite 331 PSU: REDSTAR LC-B400ATX 400w (upgrade brzo) HDD1: Segate ST3120811AS 120GB HDD2: Segate ST3320620AS 320GB
TV OUT: Leadtek WinFast TV2000XP Global Wifi: TP-LINK TW-WN510G Atheros Monitor: BENQ FP71G+ 17
GK: ATI HD 2600xt MSI CORE:800Mhz MEMORY:700Mhz 256MB DDR3 CASE: COOLERMASTER Elite 331 PSU: REDSTAR LC-B400ATX 400w (upgrade brzo) HDD1: Segate ST3120811AS 120GB HDD2: Segate ST3320620AS 320GB
TV OUT: Leadtek WinFast TV2000XP Global Wifi: TP-LINK TW-WN510G Atheros Monitor: BENQ FP71G+ 17
- Alphi
- Nováček

-
To je fajn rozpočet, kvalitní periferie jsou základ.
Logitech G15 + Razer Lachesis nebo Logitech G9.
Možná tu někdo bude vykřikovat že nová G15 je na prd, ale já jsem s ní navýsost spokojený.
Logitech G15 + Razer Lachesis nebo Logitech G9.
Možná tu někdo bude vykřikovat že nová G15 je na prd, ale já jsem s ní navýsost spokojený.
- glejza
- Začátečník

Neustále po netu paří CS,je to fakt blázen.Jinak o ty myši G9 jsem uvažoval a na tu klavesnici ještě juknu.Jinak hoši díky.
- traxiiik
- Mírně pokročilý

G9 je fakt dobrá, sám ji mám.
Každej ti asi doporučí co sám má, G9 + exactmat je solidní kombinace.
Každej ti asi doporučí co sám má, G9 + exactmat je solidní kombinace.
- Salamander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jako fanda Razeru bych jeste nadhodil tuhle klavesnici http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R0A3000I4D
A Razer Lachesis http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3FTR
ale podle me, je potreba mys vyzkouset, jak padne do ruky - G9 ma navic vyhodu, ze se daji menit ty "kryty", takze proti Logitechu taky nic nemam
kvalitni podlozka pod mysitko je samozrejmost
A Razer Lachesis http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3FTR
ale podle me, je potreba mys vyzkouset, jak padne do ruky - G9 ma navic vyhodu, ze se daji menit ty "kryty", takze proti Logitechu taky nic nemam
kvalitni podlozka pod mysitko je samozrejmost
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
- Ryck
- Začátečník

Ja sem vybiral taky a byl sem na to v shopu: bacha na G9, ptze pokud ma mensi ruku, tak bude moc velka (sam mam pomerne malou ruku a vubec mi nesedela. Pokud budete kupovat Razer Lachesis, tak: objevilo se pomerne dost stiznosti na precitlivelost, psal sem jim a oni mi odepsali, ze podlozka Razer Destructor to anuluje(taky si to takhle koupim) POZOR!! Pokud nema podlozku a nechcete ji kupovat, berte optiku, ne laser. Jde take o to, jestl hraje na vysokou, ci nizkou citlivost - pokud nizkou, doporucuju Razer death adder (pokud neni levak), mel sem ji u kamarada v ruce, lita uzasne ze stranz na stranu - lehky kabel; Pokud vysokou citlivost, tak Lachesis/G9. Podlozku doporucuju urcite (i kdyz treba obyc) a k death adderov je delana Razer eXact mat (oboustranná).
Co se tyce klavesnice: G15 je podle me trochu neprakticka (i kdz musim rict, ze se na ni hraje skvele - u kamarada sem ji zkousel) Ma vysoky zdvih tlacitek a to mi trochu vadilo, navic je docela velka a "preplacana" - pusobi rusive + ten displej nevyuzije (neznam magora, co by do nej pri CS cumel
) Sam budu kupovat Razer Lycosu (sem trochu Razer fanda, ale vybiral sem myslim objektivne) - ma totiz 1.plne programovatelne + "makrovatelne" vsechny tlacitka - to se v CS hodi 2. ma nizky zdvih, avsak ne nb - trochu vyssi 3. vypada uzasne (podle me) nevyhodou je 1. Rychle se umaza - je leskla 2. oproti G15 nema zlabky na kabel od sluchatek (me to navadi, ale...) 3. Bez podsviceni neni videt
Co se tyce klavesnice: G15 je podle me trochu neprakticka (i kdz musim rict, ze se na ni hraje skvele - u kamarada sem ji zkousel) Ma vysoky zdvih tlacitek a to mi trochu vadilo, navic je docela velka a "preplacana" - pusobi rusive + ten displej nevyuzije (neznam magora, co by do nej pri CS cumel
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ako uz bolo spomenute, nezabudni na kvalitnu podlozku, nejaky od Steelpad urcite pomoze zlepsieniu jeho skillu 
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- glejza
- Začátečník

Vím,že by bylo nejlepší,aby si tu myš odskoušel,ale zase to nebude překvapení,tak že pujdu do ty G9 i podle recenzí to bude asi správná volba.Klavesnici vemu asi tu G15,jak jsem se na ni na netu díval,tak vypadá fakt dobře.Panové čím se mám řídit při výběru podložky pod myš?Poraďte,prosím.Jinak díky za Vaše rady.
- glejza
- Začátečník

Mohla by být i tato,jde mi o ten motiv.http://www.alza.cz/hama-podlozka-pod-mys-d102309.htm
- Ryck
- Začátečník

Tam nelze pořádně poradit, ale: G9 je laser, takže doporučuju nějakou kovovou. Plastovou spíše ne - z recenzí na netu je vidět, že s plastem mají problém - moc se leskne. Pokud ne kovovou, tak textilní.
Čím se řídit... .......hmmm....... jediné, co mě napadá, je značka a to třeba quicksteel, razer, steelpad...
Čím se řídit... .......hmmm....... jediné, co mě napadá, je značka a to třeba quicksteel, razer, steelpad...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- glejza
- Začátečník

Rycku a co tahle?Mohla by být - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30086
Pokud bude vyhovovat,tak po příchodu peněz na můj účet začnu objednávat.Myš Logitech G9,klavesnice Logitech G15 + tato podložka.Ještě jednou dík.
Pokud bude vyhovovat,tak po příchodu peněz na můj účet začnu objednávat.Myš Logitech G9,klavesnice Logitech G15 + tato podložka.Ještě jednou dík.
- Ryck
- Začátečník

jj, ta by šla.
Jinak da se koupit i s takovou gelovou podlozkou pod zapesti - hodi se, pokud pouzeïva vysokou citlivost. Pokud ma nizkou, bude mu vadit.
Jinak TADY je recenze na podlozku i tu pod zapesti na PCT.
A mas skvely, Progamersky set
Jinak da se koupit i s takovou gelovou podlozkou pod zapesti - hodi se, pokud pouzeïva vysokou citlivost. Pokud ma nizkou, bude mu vadit.
Jinak TADY je recenze na podlozku i tu pod zapesti na PCT.
A mas skvely, Progamersky set
- glejza
- Začátečník

Takže Rycku,já Ti děkuji i všem ostatním.Doufám,že svému "povedenému" synkovi udělám radost.Prosím moderátora o LOCK.