Digitální vysílání po úpravě - Brno

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Digitální vysílání po úpravě - Brno

Příspěvek od Kamikadze »

Zdarec,
složil jsem si doma HTPC s TV kartou Leadtek DTV2000 H
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... L0W70X09HO
Ještě dodám, že máme společnou anténu na střeše.

Včera po nainstalování ovladačů jsem začal ladit. Analogový signál asmozřejmě chytám, všechny kanály, ale kvalita je oproti klasické televizi subjektivně podstatně horší, netuším, kde může být problém, nějaké dolaďování jsem v dodaném software (PVR2) nenašel.

Dále jsem zkoušel naladit digitální vysílání. Zde jsem našel dva multiplexy, kde jsou televize jako Nova, Prima, TV Barandov a další, ale vůbec nemohu najít komplex českých televizí. Opět nějaký tip, co bych měl dělat?

Předem díky
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitální vysílání po úpravě - Brno

Příspěvek od Aigor »

Problém může být v tom, že po úpravě se soudruhům z NDR ztratily názvy stanic a možná si s tím SW karty neumí poradit. Já včera taky přelaďoval a ČT* stanice mají všechny stejný název - "čtvereček", jinak ale spokojenost. Proti předch. 3 stanicím naladím celkem 13 DVT-B a konečně komplet sadu CZ stanic.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

A nemuze v tom byt naky ten problem toho, ze se to vysilani siri jinak?
Co jsem cetl na netu, tak pry se ta Ceska televize siri jinymi vlnami a muze byt zapotrebi predelat antenu na strese. Ale do tohoto moc nevidim, proto uvitam, pokud mi poradite.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Četl jsem to samé, ale u nás se 100% na antény nesáhlo (společná ant. na družstevní bytovce) a jede to. Nicméně musím uznat, že kvalita signálu je zatím horší. Skoro každé 4 min problikávají puzzle :evil:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“