Far Cry 2 - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- zhor
- Začátečník

Re: Far Cry 2 - o hře jako takové
Tak jsem asi narazil na tezkej bug: dostanu zachvat malarie, vemu si pilulku ale vsechno je dal rozmazany takze se neda hrat. Nejde ani precist mapa, nejde utikat i auto jede pomalu ale hlavne se na to neda koukat protoze z toho bolej oci. Doufam ze to tak nemaj schvalne protoze to by byli pekny kokoti, o takovou 'realitu' jim nikdo nestoji.
Hrat to znova se mi nechce, radeji pockam na patch kterej to doufam opravi, uvidime...
Hrat to znova se mi nechce, radeji pockam na patch kterej to doufam opravi, uvidime...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hru mam predobjednanou a chtel bych vedet ejstli ta hra opravdu stoji za nakup, stale mam moznost ji zrusit 
- Swat
- Mírně pokročilý

Tahle hra striktně rozdělila hráče na dva tábory,jedněm se líbí a všechny nedostatky (o kterých se dočteš tady a pokud umíš anglicky tak i jinde) jí odpouští,u druhých přes tyto nedostatky vlak nejede.Projdi si videa,pročti si recenze.Ta hra ty nedostatky má,to kriticky přiznávám i když se hry dost zastávám,ale pro mě nejsou tak fatální abych hru nehrál,nebo jí jiným způsobem odsoudil.Záleží,jaký typ hráče jsi,nebo jakým stylem takový hry hraješ.Já strávím hodiny potloukáním se krajinou,do auta ani nesednu.Těm hlídkám na jeepech se dokážu vyhnout,zalezu do křoví,nechám je projet,takže o mě vůbec neví a mám celkově z hraní dobrý pocit.Největším problémem je ten respawn nepřátel na kontrolních stanovištích-vrátíš se po chvilce a jsou tam zase,ale obejít se to dá vždycky,ne vždy je nutný to vystřílet.Walker píše:Hru mam predobjednanou a chtel bych vedet ejstli ta hra opravdu stoji za nakup, stale mam moznost ji zrusit
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- barco
- Středně pokročilý

Oplatí sa kúpiť Camosuit za 45 diamantov ? Je dosť drahý, na Ubisoft fórach som naňho čítal rozporuplné názory, tak som zvedavý na reakcie tu 
.
- Don#2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Klidně si ho kup .. ve hře je tolik diamantů, že stejně za chvíli nebudeš vědět za co utrácet.barco píše:Oplatí sa kúpiť Camosuit za 45 diamantov ? Je dosť drahý, na Ubisoft fórach som naňho čítal rozporuplné názory, tak som zvedavý na reakcie tu
Jestli je k něčemu těžko říct .. žádný drastický rozdíl sem nezaregistroval, ale horší než bez něj to asi nebude ..
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nj ale lepsi taky ne ... vystacis si se zakladem ... ostrelovacka + granatomet a pohoda
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chápu, že každýho baví něco jinýho, ale že by někoho bavil simulátor chození, to jsem ještě neslyšelSwat píše: Já strávím hodiny potloukáním se krajinou,do auta ani nesednu.Těm hlídkám na jeepech se dokážu vyhnout,zalezu do křoví,nechám je projet,takže o mě vůbec neví a mám celkově z hraní dobrý pocit.Největším problémem je ten respawn nepřátel na kontrolních stanovištích-vrátíš se po chvilce a jsou tam zase,ale obejít se to dá vždycky,ne vždy je nutný to vystřílet.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Swat
- Mírně pokročilý

Já jsem na tohle možná ujetej,ale tyhle hry opravdu hraju asi jinak,než ostatní.Já v takovejch hrách opravdu běhám,jen když je to potřeba,nebo se něco děje,jinak chodim.Obzvlášť pokud ta hra vypadá tak dobře (někdo kritizuje i grafickou stránku,ale mě se FC líbí).Stejně jsem hrál i Stalkera,nebo Oblivion.To není o chození,ale o tom,jak se do tý hry vžiju.Navíc ve FC se ani dlouho běžet nedá,což je dobře.A samozřejmě že autem najedu dost,ale když mě to popadne,tak chodím.Nebo když chci při útoku na nějakou oblast najít lepší pozici,tak tam dojdu,protože v autě mě viděj i na větší vzdálenost a hned po mě startujou.Nebaví mě hrou lítat a pak tady na PCT prohlásit "za seset hodin dohráno".Jak říkám-každej hraje jiným stylem,každej se do hry položí tím svým způsobem,kterej mu vyhovuje.A FC je evidentně hra,která spoustě hráčům nesedí,protože jí nemůžou hrát tím stylem,na jakej jsou zvyklí....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Simulátor chození po nádherný africe s občasným zastřílením si a splněním nějakýho úkolu? Jasně že mě to baví : ).
Stejně jako mě to bavilo ve Stalkerovi, Oblivionu a momentálně mě to baví ve Falloutu 3. Holt tyhle hry jsou dělaný pro explorery : ).
EDIT - koukám že jsem se Swatem naladění na stejnou vlnu : )). A s náma spousty dalších hráčů, jen si nemyslete...
Ale proti tunelům ála CoD taky nic nemám, pokud jsou provedený dobře...jen je považuju za inferiorní těmhle otevřenejm hrám.
EDIT2 - a pro ty co je FC2 baví - dejte si tu hru na sluchátka, pořádně nahlas a kompletně vypněte hudbu.Zážitek ještě mnohem mnohem lepší!
Stejně jako mě to bavilo ve Stalkerovi, Oblivionu a momentálně mě to baví ve Falloutu 3. Holt tyhle hry jsou dělaný pro explorery : ).
EDIT - koukám že jsem se Swatem naladění na stejnou vlnu : )). A s náma spousty dalších hráčů, jen si nemyslete...
Ale proti tunelům ála CoD taky nic nemám, pokud jsou provedený dobře...jen je považuju za inferiorní těmhle otevřenejm hrám.
EDIT2 - a pro ty co je FC2 baví - dejte si tu hru na sluchátka, pořádně nahlas a kompletně vypněte hudbu.Zážitek ještě mnohem mnohem lepší!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Swat
- Mírně pokročilý

Tyhle posty jsme sem s Paulem flákli těměř současně.....no aspoň mě těší,že nejsem sám,kdo to takhle cejtí.Přesně tak.....hry pro explorery,hodiny se nic nemusí stát a bude mě to bavit už jenom pro zvuky v jungli nebo dojít si k dealerovi pro zbraň.....
Třeba včera...zničení konvoje.Jasně-jezděj pořád dokola,ale na druhou stranu si myslím,že kdyby tomu tak nebylo,bylo by těžký ho sundat jiným způsobem než že ho člověk dojede a všechno vystřílí...Takhle jsem teda zjistil,kde se pohybuje,našel jsem pěknou rovinku s křovím,dal na cestu tři nálože a čekal v roští.Konvoj dorazil,já to zmáčknul a dva jeepy s náklaďákem byly na šrot.Bez výstřelu-vylez jsem z roští a odešel.....A měl jsem z toho výbornej pocit.
Třeba včera...zničení konvoje.Jasně-jezděj pořád dokola,ale na druhou stranu si myslím,že kdyby tomu tak nebylo,bylo by těžký ho sundat jiným způsobem než že ho člověk dojede a všechno vystřílí...Takhle jsem teda zjistil,kde se pohybuje,našel jsem pěknou rovinku s křovím,dal na cestu tři nálože a čekal v roští.Konvoj dorazil,já to zmáčknul a dva jeepy s náklaďákem byly na šrot.Bez výstřelu-vylez jsem z roští a odešel.....A měl jsem z toho výbornej pocit.
Naposledy upravil(a) Swat dne ned 2. lis 2008, 22:13, celkem upraveno 1 x.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jo, explorery, explorery..ale co je tam vlastně k explorování? Kufříky s diamantama, pořád stejný safe domečky, pořád stejný respawn hlídky, pořád stejný respawn jeepy a tři zebry...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pořád stejná krásná afrika kterou jsem ještě v žádný jiný hře, a bohužel ani v reálu, neviděl....
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Swat
- Mírně pokročilý

Nezlob se,máš svý názory...Ale pokud tu hru hraješ,tak se tě už vážně musím zeptat proč???Delarge píše:no jo, explorery, explorery..ale co je tam vlastně k explorování? Kufříky s diamantama, pořád stejný safe domečky, pořád stejný respawn hlídky, pořád stejný respawn jeepy a tři zebry...
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Protože je v malých dávkách pořád relativně zábavná...Ale prostě a jednoduše "devítkovou" hru si představuju jinak. Ta hra měla potenciál, kterej ale zůstal využitej tak z poloviny.
A opravdu by mě zajímalo, co vás tam baví explorovat? Dobře, chápu, že vás baví chodit z místa na místo, ale explorovat? Jak jsem řek, myslim, že neni co...
A opravdu by mě zajímalo, co vás tam baví explorovat? Dobře, chápu, že vás baví chodit z místa na místo, ale explorovat? Jak jsem řek, myslim, že neni co...
- Swat
- Mírně pokročilý

Jde o tu atmosféru,kterou hra u mě má.Všechny ty porosty,chatrče,údolí,ten říční systém na každý tý mapě,vesnice atd...Zvířat by to chtělo víc,to je fakt....Aspoň žirafy a pár krokodýlů podél řeky...Samozřejmě několik věci mohlo být jinak a líp,ale pořád je to ten typ hry,u který vydržím pět hodin bez problémů.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky by ta voda nemusela bejt upne cerna,bez zivota a na afriku tam je vody nejak moc ne?Swat píše:Jde o tu atmosféru,kterou hra u mě má.Všechny ty porosty,chatrče,údolí,ten říční systém na každý tý mapě,vesnice atd...Zvířat by to chtělo víc,to je fakt....Aspoň žirafy a pár krokodýlů podél řeky...Samozřejmě několik věci mohlo být jinak a líp,ale pořád je to ten typ hry,u který vydržím pět hodin bez problémů.
A co treba stopka na ceste bez krizovatky??
- Swat
- Mírně pokročilý

Vody je tam akorát,aby se tam dalo jezdit na člunech.Afrika není jen písek....
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neni...ale voda je zaklad zivota........Swat píše:Vody je tam akorát,aby se tam dalo jezdit na člunech.Afrika není jen písek....
- zhor
- Začátečník

Asi to nebude bug, docetl jsem se ze ve hre je to udelany schvalne - cim jste 'zlejsi' (hlavne assassin-mise u tech stozaru) tim vic se projevuje malarie, je to neco jako bozi trest. Uplne nejhorsi je pak pokud splnite tu misi s rozbitim pece ve vesnici Dogon, pouziva se totiz na vyrobu leku proti malarii takze pak uz zadny nesezenete (nebo jen padelky) a chcipnete na malarii uprostred nedohrany hry a muzete zacit znovu. To se z toho vojedu, podobnej 'alternativni' konec snad jeste v zadny hre nebyl. Zrejme se nevyplati brat bezhlave vsechny mise a kdo si neuvedomi to zadani nebo neumi dost dobre anglicky muze se tak dockat neprijemnyho prekvapeni...Tak jsem asi narazil na tezkej bug: dostanu zachvat malarie, vemu si pilulku ale vsechno je dal rozmazany...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jako vzpomene si nekdo na Boiling Point? Ten byl imho nedocenej a FC2 na nej nema ... byl daleko zivejsi, zabavnejsi a hlavne nenudil.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka