no toto by teda aj mna interesovalo...jjakub píše:som cosi cital zevraj sa sam nevypina je to pravda ?
Samsung T220
Moderátor: maXXmilian
- TommyT
- Začátečník

-
Re: Samsung T220
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak se hlasim do dalsi rady majitelu tohoto dobreho monitoru jsem s nim zatim spokojen jeste doladim trochu obraz ale musim uznat ze se jim povedl
- jjakub
- Nováček

-
no ja sa nan tiez tesim ale moes napisat ako o je s tym vypinanim ? vraj sa nevypne ked vypnes pc len hadze ze nenasiel kabel
- holotrop5
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak ho mám taky už asi měsíc doma... musím říct že to má ještě víc ostrej obraz jak můj předchozí CRT hyundai Q770, barvy má taky pěkný.Ovládání OSD už je trošku horší ale mě to nevadí protože jsem na to šáhl jednou když jsem si to nastavoval a ted uz používám jenom zrychlenou volbu na Magic Color do her.Jas i kontrast to má za ty peníze taky dobrej.K podsvícení taky nemám připomínky.V tom lesklým rámu se vám může odrážet např. kurzor myši ale už to nevnímám.Odezva taky vynikající, zahrál jsem cca 20+ her a nikde žádní duchové apod.Co mě ale naštvalo bylo když jsem to rozbalil a poskládal do sebe tak jsem si všiml že monitor je nakloněnej na pravou stranu, změřil jsem a bylo to 5mm, chvilku jsem to zkoumal a zjistil jsem že mám asi špatnej mechanismus uchycení toho stojanu do těla monitoru, vyřešil jsem to kouskem špejle kterej jse tam strčil a ted uz je to rovný : D jinak monitor šlape zatím jak hodinky bez vadnýho bodu a jsem s obrazem velice spokojenej.dobře investovaný peníze.
jjakub: s vypínáním je to tak že jak vypneš počítač tak monitor má ještě asi 10 sekund zaplý podsvícení a blikají tam střídavě nápisy analog a digital, poté se monitor vypne do stand by a zůstane akorát blikat dioda jejíž světlo není nijak agresivní takže to nijak nevadí...
jjakub: s vypínáním je to tak že jak vypneš počítač tak monitor má ještě asi 10 sekund zaplý podsvícení a blikají tam střídavě nápisy analog a digital, poté se monitor vypne do stand by a zůstane akorát blikat dioda jejíž světlo není nijak agresivní takže to nijak nevadí...
- jjakub
- Nováček

-
diky no super slo mi len o to kurna mi to moze byt fuk ze to trva hlavne ze sa vypne co som pozeral monitory nic mi nepripadalo do uvahy takze bol jedina volba takze v pondelok sa ide objednavat 
- TommyT
- Začátečník

-
Nepiska Ti pri znizeni jasu?holotrop5 píše:tak ho mám taky už asi měsíc doma...
- holotrop5
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepiska Ti pri znizeni jasu?
ne
ne
- An7yk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zdravim, chci si koupit T220 ale je tu T220P ( HD nechcu )
ted, to T220P umi vetsi rozliseni, jakto? umi taky normalne zobrazit ciste 1680 x 1050 ? takze to ma jenom bonus to rozsliseni 1920x1200 j?

ted, to T220P umi vetsi rozliseni, jakto? umi taky normalne zobrazit ciste 1680 x 1050 ? takze to ma jenom bonus to rozsliseni 1920x1200 j?
Hraju všude všchno se všema za všech okolnosti 
- TommyT
- Začátečník

-
Predpokladam, ze 1680x1050 tam uz bude interpolovane, cize ak nechces vyuzivat Full HD, napr. kvoli malemu pismu, tak myslim ze radsej T220.An7yk píše:zdravim, chci si koupit T220 ale je tu T220P ( HD nechcu )
ted, to T220P umi vetsi rozliseni, jakto? umi taky normalne zobrazit ciste 1680 x 1050 ? takze to ma jenom bonus to rozsliseni 1920x1200 j?![]()
- holotrop5
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak bude vypadat rozlišení 1920x1200 na 22 palcovym monitoru, myslím že těch 1680x1050 je tak akorát na 22 palec. těch 1920x1200 aspon na 24 nebo 26...
- jjakub
- Nováček

-
mam t 220 a niesom si isty ale myslim ze uz som nasiel vadny pixel ... 
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze .. vcera jsem ho kupoval, dneska vracel s vadnym pixelem, vymenenej kousek otestoval na prodejne a opet vadny pixel! ted cekam na dalsi kousky az objednaj, snad do tretice
holt sem asi smolar
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nestras, uz ho mam taky objednanej, ale pri moji smule...
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
... třetí kousek už je ok 
ps: jeste dotaz ... muzu mu narvat 75Hz?
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
gmn píše:... třetí kousek už je ok
nejaky subjektivni info prosim
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak je doma a musim rict, ze jsem velice spokojen, mel jsem tak trochu strach, protoze je to muj prvni LCD - kam se na nej hrabe 21' CRT, obraz po vsech strankach lepsi, ostrejsi a barevne podani o fous lepsi, filmy sleduji uz pouze v HD a to je nadhera (oproti tomu divx des a hruza), hry ostry jak britva, barevne mnohem lip jak CRT, z her jsem zkousel zatim jen Crysis Wars a odezva fantastiko, proste jsem nepoznal rozdil mezi CRT, pozorovaci uhly to je slabota a absence polohovatelnosti tomu taky moc neprida...ciste z laickeho a subjektivniho pohledu si ho nemuzu vynachvalit, coby prvni LCD vsem doporucuji
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
absolutni souhlas ... vse co popisujes sedi. taky jsem prechazel z CRT na tenhle monitor a nadseni obrovske 
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ac mam t220hd, tak pisu sem... stala se mi bohuzel nemila vec - a to, ze mi nejspise odchazi po dvoumesicnim pouzivani... nejdriv jsem myslel, ze odchazi VGA, ale po prepnuti na TV byl obraz stejne v haji..

takze reklamace
ale nejdrive v patek, protoze z prace to driv nestihnu 

takze reklamace
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak to je nemile
me treba prekvapilo ze docela dost hreje ... je to u LCDcek normalni?
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
njn, zrovna, kdyz jsem mel po vecerech cas na hrani, tak mi to musi takhle kleknout... snad mi to vymenej hned za novej kus, pac na tom i pracuji a takhle by to bylo v prdce
jinak k tomu zahrivani. me to taky docela hreje, ale zase na druhou stranu je to porad lepsi, nez moje stary CRT, ktery spis peklo
ale jestli je to normalni, to vazne netusim. je to me prvni LCD 
jinak k tomu zahrivani. me to taky docela hreje, ale zase na druhou stranu je to porad lepsi, nez moje stary CRT, ktery spis peklo
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.