Dead Space

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Re: Dead Space

Příspěvek od Carbonek »

kua visty :-d a na sipkach hraji treba ja jelikoz jsem levak :-)
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Carbonek píše:kua visty :-d a na sipkach hraji treba ja jelikoz jsem levak :-)
Tak to chápu,že levákum to zřejmě dělá potíže,ale nejsi sám a stěžuje si na to více lidí snad vás EA vyslyší a vydá opravný patch.
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Příspěvek od Carbonek »

dik za pochopeni a doufam ze uz bude i to AA na tech vistach slapat :-)
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Čau, po dlouhé době jsem se zasekl u bosse. Měl jsem zníčit nějaké mutanty co kontaminovaly vzduch, a po splnění úkolu mám zabit Leviathana, ale nevím vůbec jak na něj.. :(
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tam jsem asi taky,jeste to nemam,ale nema se zmrazit?
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Nee, proste toho Leviathana musis rozstrilet na hadry, muhehe.
Me se na to bajecne hodila laserova puska nebo co to je, ktera je jinak na hovno.

Munice a dalsi veci tam jsou, daj se sebrat telekinezi nebo pro ne dojit.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jsou u něj vždy ty chapadla, ty skosím, pak otevře tlamu a hází po mě nějaké sračky, nevím kam mám pak střílet, jestli mu do huby nebo kde...
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Jojo do drzky :-) ve chvili kdy tam nema ten previt co po tobe hazi, kdyz ho castecne dokosis tak se objevej novy chapadla, ale nemusis je uplne vsechny znicit, ja oddelal jen jedno a dve zbyly.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

OK, vyzkouším, díky :)

EDIT: Haha, až v 6 kapitole jsem zjistil že se ty krabice co zeleně svítí dají rozstřelit :lol: :lol:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Lepsi je je rozdupat, setris strelivo. Je divny ze jdou jen rozdupnout i kdyz jsou treba v beztizi v urovni pasu a nejdou rozmlatit uderem. Jinak doporucuju setrit strelivo ted jsem mel par kapitol velkej nedostatek a musel jsem dost dokupovat. V bedynkach najdes pekny veci, takze si prisel o dost penez/veci :-)

Jinak mam dotaz jestli je dobra ta rezacka, ja pouzivam plazmovej rezak, provazovej tentononc, plamenomet a laserovou pusku.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

akoze to sa neda hrat...ten pohlad a akceleracia mysi....mam problem spravne odkliknut polozku v menu a nieto este hrat FPS
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
MatesJ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MatesJ »

scream - musis si v menu hry vypnout vertikalni synchronizaci v nastaveni obrazu a pak ti pude mys normalne
Core2Duo E6750@3,4GHz,4 GB RAM ,A-DATA 800+@850 4-4-4-12,GF8800GTS320 650/1900,
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

dik za radu:) velmi to pomohlo.....hra sama o sebe je zatial taka priemerna, grafika sa mi paci ale ta atmosfera je BRUTAAALLL... konecne nieco od FEARu kde sa budem bat :) Dufam ze sa to neskor poriadne rozbehne ... Inak stale mi vadi jedna vec. Pri zamiereni sa znizi senzitivita mysky. Da sa to niekde nastavit?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Jo to snížení sensitivity při míření mě taky štve... Nastavení jsem si nevšim, prostě mám zvýšenou sensitivitu normálně a při míření to je v pohodě....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Uz jsem to psal, je treba pouzit d3doverrier a zaskrtnout v nem vsync. Pak to je v pohodicce. Hra pak jede 60fps a mireni je dobre.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak mám další zákys, jak mám připevnit vysílačku k asteroidu, nevím jak to mám udělat, ale pokaždé mě to rozmašíruje na sračky, stáze se nechytá, a já už nad tím strácím nervy, zkoušel sjem tam doplachtit z různých pozic, ale než tam tu vysílačku připevní tak mě ten stroj rozseká na kousky.. :x
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Stačí používat tu kravinu, co ti ukazuje kam jít ;) Ale tam jsem taky chvíli trčel, asi nejdéle z celé hry... Musíš jakoby proběhnout po tom asteroidu dozadu a tam jsou ty zbylé 2 gravitační kravince... Je to tam celkem adrenalin, aby tě nesejmuly ty kruhy kolem asteroidu a ještě navíc tam není vzduch :) Hodně štěstí :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hypnotic666 píše:Stačí používat tu kravinu, co ti ukazuje kam jít ;) Ale tam jsem taky chvíli trčel, asi nejdéle z celé hry... Musíš jakoby proběhnout po tom asteroidu dozadu a tam jsou ty zbylé 2 gravitační kravince... Je to tam celkem adrenalin, aby tě nesejmuly ty kruhy kolem asteroidu a ještě navíc tam není vzduch :) Hodně štěstí :)
A sakra :D No snad to ještě moje nervy vydrží.. :-D
Díky za help
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Me ten nesmrtelnej panchart uz pekne leze na nervy, myslel jsem si, ze potom zmrazeni uz ho neuvidim, ale snad v kazdy kapilole je. To jsou s nim dycky stresy, opravdu uz ale.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vždy v poho zdrhnu :)
Případně stáze a zdrhat :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“