Vybiram novy notas a rad bych lepsi grafiku nez mam doposud ve svem aceru 5210, je to nejaka integrovana od intel, no zadna slava ale Trackmania na tom jede
Netrvam na super grafice na 3D hry ale rad bych si aspon nejake novejsi adventury zaparil, treba Broken Sword 4 by byl priam kdyby se netrhal a tak podobne, myslite ze ATI® Mobility™ Radeon® HD 2400 XT 256MB VRAM bude v pohode?
no podívej, pokud to nebudeš mít na 3d hry tak si myslím, že by mohla stačit i integrovaná grafika od ATI a to HD3200 a navíc moc nežere, jinak se mrkni na grafiky zde http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html, jinak na hry bych ti doporučil spíš HD2600 nebo nV 8600xx nebo 9600xx...ty by měly stačit, já osobně na té hd2600 hraju COD4, Crysis, atd atd, takže grafika dobrá, ale kámoš má tu 2400XT na aceru TravelMate a je s ní docela spokojen, hraje na ní NFS ProStreet taky v pohodě, takže asi tak...a když se dívám na ten Acer tak na něm pojedou i náročnější adventury v pohodě...
to ze jedna je integrovana a druha nie neznamena ze sa jedna o dve odlisne grafiky
chip je rovnaky akurat HD3200 je vyrobena novsim postupom a teda ma aj mensiu spotrebu
to ze je HD2400 o trosicku rychlejsia je zapricinene vlastnou pamatou, kdezto HD3200 pouziva systemovu; napriek tomu v novsich hrach ma HD3200 prezmenu vykon o trosicka vyssi
Mam notas HP 6735s s HD 3200 a musim rict, ze je to prima vykon (3D mark 06 - 1300), ale jakmile se objevi nekde kour nebo jine casticove efekty, vykon jde RAPIDNE dolu! .. je to skoda, protoze se to deje i v tak stary hre jako je red alert 2 pri vybuchach.. to ale vykonem nebude... v hl2, v cod2, ve vsech tehle hrach se hra v nativnim rozliseni drasticky zpomaluje, kdyz se objevi kour, prach nebo cokoliv takoveho... (v cod2 mam normalne i 50 fps, a jakmile se objevi kour, tak to jde k 24fps... v hl2 mam normalne 60 fps, jamile se objevi kour, jde to i k 20fps!:(
no řeknu ti že tohle dělají asi všechny grafiky...já mám HD2600 a v CoD2 mám nativní rozlišení a stálých 185fps, když to hodím na 1024x xxx tak mám stálých 250fps, ale jakmile vedle mě vybouchne granát, tak mi hra spadne z 185 třeba na 80 a pak to zase hned vyletí, snažil jsem se to nějak vyřešit,ale pořád se mi to nedařilo tak už na to kašlu...