Acer Extensa 5220 - nejde Wi-Fi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mr Proč
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Acer Extensa 5220 - nejde Wi-Fi

Příspěvek od Mr Proč »

Mam problem s timto notebookem, proste mi bez zjevne priciny prestalo fungovat hardwarove zapnuti Wi-Fi, ktere se delalo timto posuvnym tlacitkem. Spinac jako takovej funguje, rozebral jsem notes a prozvonil jsem si ho zkouseckou, takze tim to asi nebude a preflashoval jsem na novej BIOS, takze v tom by to take byt nemelo, ale nic nepomohlo. Bodu rad za jakoukoliv radu, diky.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer Extensa 5220 - nejde Wi-Fi

Příspěvek od LiveBomb »

Chyba v ovladaci - nekde v programu od sitovky byva moznost zapinat hardwarove.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Mr Proč
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Proč »

No, win mi hlasi ze nalezl novy hardware a ze je to sitovy adapter, ale ovladac nechce prijmout, ze pry neni vhodny nebo co to tam dava vzdycky za hlasku a kdyz mu ho nacpu tim, ze zvolim ovladac k instalaci rucne, tak to pak stejne nejde.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Tak ti pak selhala sitovka, nejspis. Btw. zkusil si ty ovladace zaktualizovat? Podle me tam bude bud neco od Intelu nebo Atherosu ... zkus se podivat.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Mr Proč
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Proč »

Jo, jeste bych mel asi dodat: notes je po reinstalu win XP SP3. Kdyz spustim instalaci ovladace ze setupu, tak se sice ovladac nainstaluje, ale nefunguje to pak, reinstal pres spravce zarizeni pise ze to neni vhodny ovladac pro tento hardware. Ovladac stahuju odsud, mel by to byt Wireless Broadcom, ale zkousel jsem i ostatni a nic nefunguje. Jeste mne napadlo jestli by nepomohla starsi verze ovladacu, ale nevim kde by se dala sehnat a pak me jeste napadlo jestli to nemuze mit problem s SP3, ale jestli si dobre pamatuju, tak to neslo i pred aktualizaci na SP3...
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A ktery z nich? Muze tam byt broadcom nebo atheros :-)

Zjisti, co to mas za sitovku a pak se podivej bud na broadcom nebo atheros

Nevim, jak je ten notebook stary, ale je mozne ze jsou ty ovadace hodne neaktualni.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“