Tak mi po půlhodině docházejí nervy, už jsem tam skočil snad 100x k těm gravitačním kravinám, a prostě se mi nepovede tam vrznout ten vysílač tak brzo abych stačil zdrhnout z toho asteroidu.
Skoušel jsem tam skočit sekundu po té co tím místem projely ty kraviny, a i tak mě to rozesere...
EDIT: tak ne, už je to v pohodě, jsem idiot
Nějak mi nedošlo že když říkáš že tam není kyslík tak to nemám připevňovat v té rotující části, ale v té části ve vesmíru
Still.Lord píše:Tak mi po půlhodině docházejí nervy, už jsem tam skočil snad 100x k těm gravitačním kravinám, a prostě se mi nepovede tam vrznout ten vysílač tak brzo abych stačil zdrhnout z toho asteroidu.
Skoušel jsem tam skočit sekundu po té co tím místem projely ty kraviny, a i tak mě to rozesere...
EDIT: tak ne, už je to v pohodě, jsem idiot
Nějak mi nedošlo že když říkáš že tam není kyslík tak to nemám připevňovat v té rotující části, ale v té části ve vesmíru
Přesně jak říkáš Taky jsem na tomle místě strávil pěknou dobu něž jsem zjistil, že se dá jít na druhou stranu, která už se nachází ve vesmíru. Jinej zásek jsem už ve hře neměl a skvěle jsme si užíval hry až do konce. Každému, kdo má rád tenhle žánr, vřele doporučuji a kdo ne, tak jestli jste hráli Bioshocka, dá se to k němu dost přirovnat. Nejlepší je překvápko na konci, které me dost překvapilo a sám bych ho uvítal i v jiných hrách
Ice69 píše: Taky jsem na tomle místě strávil pěknou dobu něž jsem zjistil, že se dá jít na druhou stranu, která už se nachází ve vesmíru.
Kluci, to chce mit hodne skusenosti.
Ja jsem to dal na te strane, kde vas to rozmastilo na flek. Staci spravne nacasovani. Vysilacku jsem polozil tesne predtim,nez meli jit ty ramena- stlacil USE, automaticky se sehnul a ramena se presunuli preze me a rozflaklo to akorat nejakou potvoru,ktera po me jela. A pote sem presel na druhou stranu do vesmiru
Tak sem pekne v pr...Mel jsem to rozehrany na Xp ted sem dal vistu,ale savy mi to neveme...
Mam je ulozeny a ikdyz smazu prvni sejv na viste a dam tam ty xp,tak je tam nemam a kdyz sem ten sejv smazal jen v commanderu,hra ho porad videla,tak nevim jestli jsoujinde,ale jinde jsme je nenasel nez v users a apl.data...
Vyreseno
Naposledy upravil(a) Red Devil dne čtv 6. lis 2008, 20:47, celkem upraveno 1 x.
scream píše:do ktorych zbrani sa oplati investovat resp. upgradovat?
Ja jsem si hlavne poupgradoval vzduch na RIGu, abych nemel stres ve vakuu.
Ale co se tejce zbrani, to asi podle chuti, ja poupgradoval plazmovou rezacku a provazovej previt.
Já používám taky ten provazovej kravinec... To je asi nejlepší zbraň. A dále tu pulzní pušku a občas řezačku, nic jiného nepoužívám... A jinak jsem 1x vylepšil vzduch a pak max životy...
Co se mi ještě na hře líbí je to, že vám padají náboje jenom pro ty zbraně, které máte u sebe, takže netaháte zbytečně tuny nepotřebných nábojů...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
hypnotic666 píše:Já používám taky ten provazovej kravinec... To je asi nejlepší zbraň. A dále tu pulzní pušku a občas řezačku, nic jiného nepoužívám... A jinak jsem 1x vylepšil vzduch a pak max životy...
Co se mi ještě na hře líbí je to, že vám padají náboje jenom pro ty zbraně, které máte u sebe, takže netaháte zbytečně tuny nepotřebných nábojů...
Me obcas spadly i naboje do jiny zbrane, to jsem prodal samozrejme.
Jinac ted to hraju znova (druhy kolo) a je to mazec, nevim jestli se zvysila obtiznost, ale samy neprijemny prekvapka. Doporucuju.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Nice, zrovna před pár dny jsem se ten web snažil najít, protože jsem se chtěl kouknout, jaké nové recenze udělal a nemohl jsem si vzpomenout na adresu .... Jinak pěkná recenze, jako vždy
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.