USB Klavesnice nefunguje po bootu Windows
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
USB Klavesnice nefunguje po bootu Windows
Zdravim,
mam mensi problem s klavesnici (viz. podpis) a to takovy, ze po nabootovani - nabehnuti logovaci obrazkovky - Windows (viz. podpis) nefunguje, v BIOSu funguje bez problemu. Jedine co zabere je klavesnici z USB portu odpojit a znova pripojit, potom funguje.
Zkusil sem uz odistalovat a znova naistalovat ovladace , zkusil sem vypnout aktivaci num locku po bootu, zkusil sem klavesnici provozovat na standardnich ovladacich (bez SetPointu), zkousel sem ji dokonce i zapojit do jineho USB portu.
Nejradsi bych ji zapojil do PS/2, ale tam nefunguje vubec - ani v BIOSu. Mys a ostatni USB zarizeni funguji bez problemu.
Nevite nekdo co s tim?
mam mensi problem s klavesnici (viz. podpis) a to takovy, ze po nabootovani - nabehnuti logovaci obrazkovky - Windows (viz. podpis) nefunguje, v BIOSu funguje bez problemu. Jedine co zabere je klavesnici z USB portu odpojit a znova pripojit, potom funguje.
Zkusil sem uz odistalovat a znova naistalovat ovladace , zkusil sem vypnout aktivaci num locku po bootu, zkusil sem klavesnici provozovat na standardnich ovladacich (bez SetPointu), zkousel sem ji dokonce i zapojit do jineho USB portu.
Nejradsi bych ji zapojil do PS/2, ale tam nefunguje vubec - ani v BIOSu. Mys a ostatni USB zarizeni funguji bez problemu.
Nevite nekdo co s tim?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- kotas
- Středně pokročilý

Re: USB Klavesnice nefunguje po bootu Windows
Zkusit v jinem PC. Kdyz se nechytne, tak reklamace..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rikam, ze pri postu biosu funguje. Dokonce i pri bootovani, jen po bootovani nejde. Kdyz zapnu automaticky logon, tak po nacteni setpointu se rozjede.
Podle me je to chyba nekde v zakladnim usb ovladaci.
Podle me je to chyba nekde v zakladnim usb ovladaci.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Ryck
- Začátečník

A vnima ji win od zacatku? mel sem tento problem na 98 - klavka tam byla, ale win ji ignoroval. -Start, control panel, klavesnice, hardware, a tam byla nejaka moznost: Automaticky po startu vyhledat. Nwm, jestli to tam jeste je (mozna to bylo trochu jinde, uz je to nejakej ten patek, co mam XP, no problem... (s tou samou)
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo vnima, jen proste po nabehnuti logovaci obrazkovy ji odpoji, kdyz je automaticke prihlaseni - tak ji po nacteni driveru setpointu zase pusti, kdyz neni automaticke prihlaseni je treba ji fyzicky odpojit a pripojit.
Proto me vsecko vede k tomu, ze selze zavadeni nejakeho standardniho ovladace.
Proto me vsecko vede k tomu, ze selze zavadeni nejakeho standardniho ovladace.
- sagaris
- Nováček

-
Ahoj. Mam ten isty problem.mam klavesnicu Microsoft Wireless 8000. Ked to mam pripojene cez tu dokovaciu stanicu cez ktoru sa aj nabija klav a mys tak to nefunguje.Ked to zapojim samostatne bez tej stanice len do usb dam Bluetooth tak v pohode.Vo windowse mam ale proble s mysou, najnovsie ovladace aj vsetko mam a mys stale blbne je oneskorena pomaly reaguje atd. Neviem co s tym na minulom PC mi to islo bez problemov.Mys je microsoft wireless 8000.Uz od nervou rozmyslam nad kupov nejakej inej ale je mi luto kupovat nove ked toto mam rok a bolo to drahe.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to vyresil. Sluzby, ktere se tykaji zavedeni USB ovladace jsem nastavil na "spoustet vzdy" misto "spoustet podle potreby" a zda se ze vse funguje.
- Ryck
- Začátečník

Jo, tohle to bylo
Ja ti rikal, ze si to nepamatuju presne. jj, tohlle sem taky prepinal, ne v klav...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.