Můj BMW
Moderátor: L4mka
- esfilip
- Začátečník

-
Re: Můj BMW
tak skuste TENHLE jinak mě jde
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo jde to ale trvá to nehorázně dlouho. No podle mně když už chceš mýt v pc ten model auta, Tak bych
1. Koupil nějakej pořádnej model BMW a dal ho na spodek casu.
2. Komplet bych překopal předek. Inspiraci pro tvůj předek bych hledal zde http://www.youtube.com/watch?v=JGDSgkX7QsU. Jen pozměnit logo na BMW - za logem 120tka. A možná jinej tvar.
3. Chtělo by to kvalitní lak
ale to je otázka názoru.
4. Možná by to chtělo místo bočnice udělat novou s vyřízlím logem BMW.
5. Chtělo by to nalakovat i vnitřek. A ty hadice na tech 5,25" to je teda humus.
//6. Nechal bys si od někoho pokud si netroufneš sám udělat Do plexi nějakej perfektní gravír třeba M3ky.
1. Koupil nějakej pořádnej model BMW a dal ho na spodek casu.
2. Komplet bych překopal předek. Inspiraci pro tvůj předek bych hledal zde http://www.youtube.com/watch?v=JGDSgkX7QsU. Jen pozměnit logo na BMW - za logem 120tka. A možná jinej tvar.
3. Chtělo by to kvalitní lak
4. Možná by to chtělo místo bočnice udělat novou s vyřízlím logem BMW.
5. Chtělo by to nalakovat i vnitřek. A ty hadice na tech 5,25" to je teda humus.
//6. Nechal bys si od někoho pokud si netroufneš sám udělat Do plexi nějakej perfektní gravír třeba M3ky.

- esfilip
- Začátečník

-
tak sem se rozhod to teda překopat... ještě nevim jak ale něco mě brzo napadne .. ale rozhodně udělam novou bočnicy a pak masku upravym....
- BBS
- Začátečník

hmm kdybys sis to udělal jako auto viz obrazek mercedesa ale líp tak to by bylo super měl bys ho lepší než ja ale stalo by to čas usilí a hlavně peníze připrav si tak 1200 (novej lak,materiali,kit,a ruzný modní doplňky)
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- esfilip
- Začátečník

-
tet si na papír dělam návrhy jak by to mohlo vypadat... a opravdu ho chci nebo aspon se pokusit udělat do BMW modu
- sudajs
- Nováček

-
omlouvam se za OT filipe psal jsem ti SZ
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

BBS: mas hodne podsazenou cenu, za 1200,- ne...
predpokladam ze esfilip neni majitelem kompresoru a strikaci pistole, a v tu chvili ho jen nastrikani cele bedny spreji vyjde tak na litr
predpokladam ze esfilip neni majitelem kompresoru a strikaci pistole, a v tu chvili ho jen nastrikani cele bedny spreji vyjde tak na litr
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Spo.On
- Začátečník

-
No nevím já si myslím že tahle case je na modding dost nevhodná. A kór když se používá denně jako pc.
- BBS
- Začátečník

jak myslíte mě by stačilo 1200k tomu abych ho vylepšil ten komp,ale moje styly se vám asi moc líbit nebudou, ja stavim pc něco jako má esfilip akorat je to mnohem víc svítcí a věřte neony zapnutý a všechny ty blikatka mě opravdu štvou taky to mám jen pro potešení blika my to do ritmu hudby takže to mám jenom při nějaky akci zaplí.Jen pro představu upravuju tu bednu co už tady byla je to od atrix 9001 ale tamta cos te mu poslaly stoho czc, to jste mu fakt pro představu davat neměli to je něco tak neskutečně hnusnýho.
esfilip:Moc se těšim až budeš mýt to BMW když si stim vyhraješ budeš to myt fakt dobrý držim palce
PS omlouvam se za chyby v textu
esfilip:Moc se těšim až budeš mýt to BMW když si stim vyhraješ budeš to myt fakt dobrý držim palce
PS omlouvam se za chyby v textu
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

ten odkaz na czc tu byl proto ze oboje je tuzing...
jinak za 1200,- muzes nakoupit blikatka, katody a podobny radoby cool tuning vybaveni ale ja tu mluvil o nastrikani barvoupřiprav si tak 1200 (novej lak,materiali,kit,a ruzný modní doplňky)
s novym lakem, materialem, kitem, atd. se proste do 1200,- nevejdes
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- BBS
- Začátečník

jaký pak to blikátka chceš za 1200 no to je jedno ja se tu hadat nebudu každyho nazor
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

omg, pouzij prosim aspon na chvili hlavu... rikam ze s rozpoctem do 1200,- nakoupis tak akorat nejaky blikatka ale tve uvedeni ze za 1200,- nakoupis material, kit, lak atd. je mylne protoze vysledna cena bude vyssi nez tech dle tebe dostacujicich 1200,-
- BBS
- Začátečník

a kdybys sis to čet pořadně tak zjistíš psal jsem každyho věc ja si myslim že se dostane na 1200 nějaký ty zakladní věci.
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jeziš to by si měl od nýtu změnit! 
Naposledy upravil(a) martinnovak8 dne stř 8. črc 2009, 01:14, celkem upraveno 1 x.
- esfilip
- Začátečník

-
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim že na tomhle by se dalo pořádně vyřádit já souhlasím z H.o.m.i.e.m
- esfilip
- Začátečník

-
Tak sem si s tim trošku pohrál .... TADY máte video
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mě se líbej ty dvířka ve předu jak si to udělal?Ale chtělo by to natočit bez těch světílek
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty dvířka jsou super, ale asi bych to nastříkal aby nebyly průhledné
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- esfilip
- Začátečník

-
hele lidi ... s kámošem s tim BBS co tady opčas něco píše tak s nim sem si dal soutěž o lepšího kompa a chci vyhrá a hodnotit to boudou lidi na netu a udělam co koliv abych vyhrál a poksim se poslechnout vaše rady .... sem přemejšlel ty dvýřka nechat průhledný a to co je zatim vyndat at je idět v poho dovnitř ... jinak sem to udělal z lepenky ten pant zepředu to není vidět a zavýraj se prouděním vzduchu..