Prepinanie audio vystupu

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
rouen
Nováček
Nováček

Prepinanie audio vystupu

Příspěvek od rouen »

Ahojte,
neviete ako co najjednoduchsie poriesit nieco take, aby som mohol mat zapojene aj repraky aj sluchatka (vzadu v zvukovke) a mohol medzi nimi prepinat (softverovo) ?
stacilo by aj nejake "mute" na jednotlive vystupy keby sa k tomu nebolo treba preklikavat cez 10 dialogov..

zvukovku mam Realtek Azalia (na doske Gigabyte EP35-DS3R), je to celkom slusne, v ovladacoch umoznuje premapovanie vystupov (zapojim sluchatka do hociktoreho jacku na karte, vyskoci mi dialog kde si oznacim ze som zapol sluchatka a je to) a podobne featury, ale taketo nieco som tam nenasiel, proste ked zapojim aj repraky aj sluchatka,tak hra oboje...
Dik!

p.s. nie, predny vystup pouzit nemozem, keby som mohol nepytam sa :)
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Prepinanie audio vystupu

Příspěvek od Maranov »

Mám podobnou desku a napadlo mě tohle - co takhle prostě přepnout to zařízení, které nepoužíváš z "výstup předních reproduktorů" na (třeba) zadní?
Pokud nepouživáš 5.1, tak by tam nic hrát nemělo... ale stopro to není...
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepinanie audio vystupu

Příspěvek od OndraSter »

Přesně takhle jsem to provozoval - do výstupu na přední repro jsem zapojil sluchátka, do výstupu na zadní repro jsem připojil reproduktory (na zadní je totiž tišší výstup na mojí zvukovce, takže se sluchátka bez zesilovače moc nehly).

Sluchátka stačí ztlumovat, reproduktory vypínat.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“