Bioshock
Moderátor: Baneshee
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bioshock
jojo, nedávno jsem ho koupil v akci na Steamu, až ve wow vyexpím toho mage co na něm dělám, zase se na Bioshock vrhnu:). Je to jedna z nejlepších her (mám rád kombinace FPS a RPG, třeba Stalkera ještě).
Naposledy upravil(a) Revealman dne pát 15. srp 2008, 21:50, celkem upraveno 1 x.
- oneill_sx1
- Začátečník

Podařilo se mi získat kamufláž už v Arkádii.
Sakra. Hru jsem vypnul Ctrl F4 a teď nechce nastartovat
Sakra. Hru jsem vypnul Ctrl F4 a teď nechce nastartovat
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kamufláž sem dostal až někde v Ryanově továrně - u toho ochozu 
Jinak BioShock sem dneska dohrál, konec je docela zajímavej, nečekal jsem že budu ...
Btw - konec jsem měl dobrej, sestřičky jsem harvestroval jen ze srandy když jsem to měl uložený a pak to naloudoval
-> všechny jsem zachránil 
BioShock 2 tu máme příští léto, tak zase bude co pařit
Jinak BioShock sem dneska dohrál, konec je docela zajímavej, nečekal jsem že budu ...
Btw - konec jsem měl dobrej, sestřičky jsem harvestroval jen ze srandy když jsem to měl uložený a pak to naloudoval
BioShock 2 tu máme příští léto, tak zase bude co pařit
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- oneill_sx1
- Začátečník

Já to snad budu muset reinstalovat nebo co, protože to hned padá.
- Mailen
- Začátečník

-
Ahoj chci se jen zeptat ohledně patche... když ho instaluju tak mi to háže asi 5x hlášku, old file not found... To by asi nemělo že? Zkoušel jsem worldwide patch ai ten german/english. Jinej jsem nenašel. Nevíte kde je chyba?
Díky.
Díky.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A co patch který se ti nehrává ihned po instalaci z netu? Ten taky nefunguje?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Mailen
- Začátečník

-
Ahoj, jojo ten se stáhne,ale ve hře to pořád ukazuje ver. 1.0.SpeedyGT píše:A co patch který se ti nehrává ihned po instalaci z netu? Ten taky nefunguje?
- Zub
- Začátečník

-
potřeboval bych se dostat k jednomu plazmidu
Pevnost Veselí - jdu do divadla - jak je tam ten vytah tak naproti nemu jsou schody, dam se nahoru a je tam mistnost, urcite ji znate pac si v ni muzete zabrnkat na kytaru
vedle napravo je mistnost, ktera je zabezpecena mrizi. kde je modry plazmid, nevim jak se k nemu mam dostat, nevite?
Pevnost Veselí - jdu do divadla - jak je tam ten vytah tak naproti nemu jsou schody, dam se nahoru a je tam mistnost, urcite ji znate pac si v ni muzete zabrnkat na kytaru
vedle napravo je mistnost, ktera je zabezpecena mrizi. kde je modry plazmid, nevim jak se k nemu mam dostat, nevite?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nad tím jsem taky dlouho přemýšlel, ale nepřišel jsem na nic
Tam se snad ani dostat nedá
Tam se snad ani dostat nedá
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nahod screen, kde to je, pac si to uz vubec podle slov nevybavuju 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja si to teda taky nepamatuju ale nejde treba pritahnout telekinezi? 
- Zub
- Začátečník

-
telekinezi ne, nereaguje 
ze zhora 1 fotka - pristupova cesta ze zdola , pohled na schody
2 fotka - z dalky m vlevo mistnost , napravo pristupova cesta - schody
3 fotka - zamknuta mistnost zblizka
ze zhora 1 fotka - pristupova cesta ze zdola , pohled na schody
2 fotka - z dalky m vlevo mistnost , napravo pristupova cesta - schody
3 fotka - zamknuta mistnost zblizka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To neni ta místnost do které se postupem času dostaneš až splníš všechny úkoly v pevnosti? tj vykilluješ všechny, co jsou na "seznamu" (4)?
Já mám tucha, že jsem se tam pak dostal
Hned vpravo za těma mřížema by měl bejt nějakej stůl se šuplíkama, to samý na druhý straně. Snad tam byl i nějakej filmovej pásek.
Já mám tucha, že jsem se tam pak dostal
Hned vpravo za těma mřížema by měl bejt nějakej stůl se šuplíkama, to samý na druhý straně. Snad tam byl i nějakej filmovej pásek.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jop, jestli je to ta promitaci mistnost v tom kine/divadle, tak se do ni da dostat az ten frajer, pro kteryho jste zabijeli, vyleze ven a pujde se kouknout na jeho/vas vytvor...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Zub
- Začátečník

-
jj pravda , mistnost se odemknula - jen mi teda je zahadou ze nekdy cohen odmeni plasmidem a nekdy tim pokladem, nevim podle jakyho to je kliceslaava píše:jop, jestli je to ta promitaci mistnost v tom kine/divadle, tak se do ni da dostat az ten frajer, pro kteryho jste zabijeli, vyleze ven a pujde se kouknout na jeho/vas vytvor...
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hral jsem to trikrat a pokazdy jsem dostal plasmid.. takze ja ani nevedel, ja se dostat k pokladu, tak jsem ho zkusil killnout 
- Zub
- Začátečník

-
a kdyz ho posles do nebe tak se odkryje poklad? me se ho nikdy nepodarilo zabit pac sem mu ubral trochu zdravi a zmizel.slaava píše:hral jsem to trikrat a pokazdy jsem dostal plasmid.. takze ja ani nevedel, ja se dostat k pokladu, tak jsem ho zkusil killnout
EDIT: jj stane se z neho ten pekelnej splicer nebo tak nejak, objevuje se nahodne a vrha plameny , zabil sem ho ale prisel sem o zdravi a o naboje. poklad obsahoval zdravi a 70 dolaru. takze nic moc. nema cenu do nej plejtvat strelivo
Naposledy upravil(a) Zub dne stř 12. lis 2008, 23:51, celkem upraveno 1 x.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zabit se mi ho podarilo, ono kdyz na nej zautocis, tak se akorat vzdycky nekam teleportuje. ale zabit jde. pak se dostanes i k tomu pokladu. aspon doufam, ze oba myslime totez 
- Zub
- Začátečník

-
tak sem to dneska konecne dohral za dobrej konec, casu moc nebylo takze jsem to drtil asi mesic
)
uz jsem to jednou dohral ale diky jedne vytezene holcicce jsem mel spatny konec..
nejvic se ale musim smat tomu kdyz jsem byl v boji, vetsinou brokovnice nebo kuš, zabijim splicera , uz mu staci posledni rana treba pistolkou a dojde munice.. nechci cekat az se mi nabije dalsi šip, tak okamzite prepinam na jinou zbran, tam vetsionu taky nemam nabito , tak prepinam dal, hodim si pod nohy minu
znova prepinam, to ho vyfotim
uz mi dochazi trpelivost tak tam prdnu rychle plazmid kde ale zrovna je zamereni systemu a ve finale ho dorazim pistolkou kde jeste k tomu jsou prurazne naboje
)) jako fakt obcas mazec
uz jsem to jednou dohral ale diky jedne vytezene holcicce jsem mel spatny konec..
nejvic se ale musim smat tomu kdyz jsem byl v boji, vetsinou brokovnice nebo kuš, zabijim splicera , uz mu staci posledni rana treba pistolkou a dojde munice.. nechci cekat az se mi nabije dalsi šip, tak okamzite prepinam na jinou zbran, tam vetsionu taky nemam nabito , tak prepinam dal, hodim si pod nohy minu
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo, obcas to je o nervy vybrat spravnou zbran a hlavne nabitou
jinak uz si moc nepamatuji, kolik tam je obtiznosti, ale na druhou nejtezsi jsem to prosel az na par vyjimek jen s hasakem a plazmidama, asi si to zase pujcim a dam to na tu nejtezsi.