Zdravím,
včera mi došel nový počítač. Nainstaloval jsem Winy, drivery, directx a.. ovladače na grafiku. Stáhnul jsem poslední (178.25) ze stránek nVidie a po restartu jsem se objevil ve Win v rozlišení 800*600 s osmi barvama, nemohl jsem s tím nic dělat. Zkusil jsem nainstalovat i některé starší, ale žádný efekt to nemělo. Nakonec jsem tam hodil nějaké archivní ovladače z CD od počítače. Rozlišení a barvy už jsou v pohodě, ale při surfování to dělá problémy.. když scrolluju v okně s nějakou flashovou animací nebo javou, tak obnovení trvá vteřinu, obraz se načítá zvrchu dolů a na některých místech je trochu rozmazaný. Nevíte, kde by mohl být problém?
Sestavu mám:
AMD 5000+ X2
deska Asrock ALiveNF6G-GLAN AM2+
2GB RAM DDR2
GF 8600GT 512MB
Win XP
EDIT: Teď zjišťuju, že nešlape ani zvuk.. zkoušel jsem najít nějaký drivery na MB, ale nic jsem nenašel.
EDIT2: Vyřešeno.
//Thellwin - upraven název
GF 8600 GT - problém s instalací driverů
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Kid222
- Nováček

-
- AJandik
- Nováček

-
Re: Problém s GF 8600 GT
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jak jsi vyřešil tento problém. Děje se mi to samé.
Dík
chtěl bych se zeptat, jak jsi vyřešil tento problém. Děje se mi to samé.
Dík
- Thellwin
- Administrátor

Re: Problém s GF 8600 GT
Co přesně se ti děje ? Nemůžeš nainstalovat ovladače nebo se ti také obraz obnovuje pomalu ?
První problém - zkontroluj si, jestli instaluješ ovladače, které podporují tvou GK
Druhý problém - to ukazuje na to, že nejsou nainstalované ovladače ke GK, pak si i pitomá stránka v browseru překresluje "věčnost"
První problém - zkontroluj si, jestli instaluješ ovladače, které podporují tvou GK
Druhý problém - to ukazuje na to, že nejsou nainstalované ovladače ke GK, pak si i pitomá stránka v browseru překresluje "věčnost"
Goldnoob team proud member!