Dead Space

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dead Space

Příspěvek od Still.Lord »

Zrovna jsem viděl ten kreslený film "Dead Space: Downfall" :)
Paráda :twisted:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Mam zakys,mam uvolnit ten raketoplan,ale nevim jak motory mi jdou skusit,ale u toho druhyho ovladaciho panelu mi to na nic nereaguje a porad me tam honi ten nesmrtelnej kkt
plz help
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Taky mi to chvili vrtalo hlavou s tim raketoplanem, odpoved je nasnade, je treba zabit toho nesmrtelnyho ksindla. Co a jak si snad domyslis. Tahle pasaz mi prisla dost stresujici.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Trek píše:Taky mi to chvili vrtalo hlavou s tim raketoplanem, odpoved je nasnade, je treba zabit toho nesmrtelnyho ksindla. Co a jak si snad domyslis. Tahle pasaz mi prisla dost stresujici.
Jj uz jsem za me uz ani ne uz jsem se nak otrkal,mam vitunenou tu plaumovou rezacku a uz si jen rikam tak pod ty z**de ja ti ukazu :oops:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Zda se mi to,nebo je po dohrani a poracovani v hrani s plnou vybavou muzika jeste vyc podkreslujici atmosferu?
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Hra je to dobrá ... jen mě štvalo to ovládání, nějak mi ve hře blbnul pohyb myši .. byl jakoby opožděnej a citlivost jsem taky nenastavil tak jak bych chtěl.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

vypni vsync, akceleracia mysi sa vrati do normalu
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Fakticky !
Díky .. už je to zase OK ...
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
j.cejgl
Nováček
Nováček

Příspěvek od j.cejgl »

Potřeboval bych nutně radu ... jsem v 5 kole ... jak se tam obevi takej týpek a neco keca pak vyleze ze skumavky nesmrtelná příšera ... pokračuju k tomu typkoj po 2 on pak odejde kamsi a ja vlezu do vetší místnosti a když udelam jakejkoliv krok zablokujou se dveře a ja utikam po ty mistnosti před tim nezničitelným zmrdem když se zastavim zabije mě co mam pls urobit? :sad:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

j.cejgl píše:Potřeboval bych nutně radu ... jsem v 5 kole ... jak se tam obevi takej týpek a neco keca pak vyleze ze skumavky nesmrtelná příšera ... pokračuju k tomu typkoj po 2 on pak odejde kamsi a ja vlezu do vetší místnosti a když udelam jakejkoliv krok zablokujou se dveře a ja utikam po ty mistnosti před tim nezničitelným zmrdem když se zastavim zabije mě co mam pls urobit? :sad:
Ustrel mu hnaty a ruce to ho na chvily vzdy zastavi a posun si ty postele,jestli myslis tohle
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

No v piatom kole som aj ja, nedavno som sa z tadial dostal tak že som vystrielal všetkych okrem toho nesmrtelneho, potom som vosiel do tej malej otvorenej miestnosti kde sú aj skrinky s muníciou, tam som počkal kym za mnou pride a v tej miestnosti som ho spomalil, potom som z nej vyšiel a dvere sa mi otvorili :)
j.cejgl
Nováček
Nováček

Příspěvek od j.cejgl »

jj diky už sem na 7 stage :-)
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

pro ty co nevideli Dead Space : Downfall (vyse zmineny animovany filmik), k zhlednuti zde http://stagevu.com/video/kdvovfnwhcwf vrele doporucuju:-) .......twinkle twinkle ..... :twisted:
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Corgan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corgan »

Zdravim. Mma docela zajimavy problem a nikde sem o nem nic necetl. Hra me pri spusteni inctalace vypise ze nelze zapisovat do daneho umisteni. Uz nevim co mam s tim delat. Neslo to nikde nainstalovat ani na viste ani na Xp pro. Nevi nekdo co by to mohlo byt?
ASUS Crosshair IV Formula, AMD Phenom X6 3300MHz, 4x2048MB Kingston 1600Mhz, Gainward HD4870 GS
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

8-) Jó, tahle gameska se fakt povedla, nejdřív jsem se sice rozmýšlel, jesli utratit litr, ale teď naprostá spokojenost.
Naposled mě tak bavil snad před lety Resident evil 3 na ps a to je už hodně dlouho. Nevím proč dnes neumí dělat podobné hry častěji, -super vystižená a chytlavá atmosféra namíchaná ze starýho dobrýho Vetřelce a dalších povedených kousků, opravdu klobouk dolů :twisted: Hraju jí teď po kouskách, aby vydržela :-D
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Porad jeste neexistuje nakej patch nebo jina metoda jak predelat ovladani na sipky?
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

to jeste fakt nekdo hraje na sipkach? :o
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

joXerus píše:to jeste fakt nekdo hraje na sipkach? :o
Už se to tady řešilo. Například pro leváky asi lepší možnost neexistuje
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Ja jsem pravak a hraju na sipkach. Nemam jedinej duvod hrat na pismenech, spoustu proti (subjektivne samozrejme)...

Takze jde to nejak nebo ne?
Gordar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gordar »

Sice nechápu jak pravák může hrát dobrovolně na šipkách...ale poradím ti, že to nejde...s tímto autoři věru nepočítali.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“